Posted by: danlupu | July 16, 2008

Eleva la patru ani, studenta la 16 si absolventa de master la doar 21 de ani

„Ziarul de Iasi”  publica povestea de succes a celei mai tinere absolvente  de la Universitatea „AL. I. Cuza”. Adriana Armeneanu are doar 21 de ani si a fost data la scoala de la 4 ani, cand altii incep in mod normal gradinita. Anul acesta, Adriana a absolvit masteratul la Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor.

Adriana povesteste ca precocitatea ei a fost determinata de imprejurari. Din cauza greutatilor, parintii au dat-o la scoala de la patru ani, alaturi de sora ei mai mare, deoarece nu aveau in grija cui sa o lase cat timp ei se aflau la munca. S-a descurcat foarte bine, chiar daca era mereu cea mai tanara dintre colegii ei.

 

La numai 16 ani s-a inscris la facultatea, dup ace a absolvit liceul ca sefa de promotie, cu media 9,89. Facultatea a terminat-o cu o medie foarte mare, peste 9,50, iar examenul de licenta l-a promovat cu 10. Imediat dupa absolvirea facultatii, Adriana s-a inscris la masterat la aceiasi facultare. Acum, tanara se pregateste sa plece la Paris, ca analist trezorier, timp de un an, la firma Delphi, o companie multinationala.

 

 


Leave a comment

Categories