Posted by: danlupu | August 24, 2008

Obiecte luminoase neidentificate, in formatie regulata, filmate la Sibiu

Fenomen inexplicabil, la Sibiu. Mai multe obiecte luminoase, şi neidentificate, au fost filmate sâmbătă seară, de un cameraman amator. Luminile, care au apărut pe cer, păreau grupate într-o formaţie, şi se mişcau straniu. Specialiştii, care au analizat imaginile, spun că luminile nu provin de la avioane, sau elicoptere.

 

 

Cele nouă obiecte luminoase au apărut pe cer imediat după lăsarea întunericului. Aliniate, au desenat în negura nopţii o formaţie stranie, s-au mişcat apoi uşor, de la stânga spre dreapta. Un sibian, Sorin Zdârcu, a observat ciudata formaţiune de pe cer şi a filmat-o. A sunat apoi la Aeroportul din Sibiu, la turnul de control. Radarul de acolo n-ar fi înregistrat, la acea oră, spune el, nici un obiect străin pe cerul din oraş.
Imaginile ridică semne de întrebare pentru specialiştii din aviaţie. Alexandru Ivan, fost comandant al unităţii de aviaţie din Sibiu a remarcat că obiectele zburau în formaţie regulată. Cel care a filmat luminile neobişnuite va pune imaginile la dispoziţia specialiştilor în fenomene OZN.

Video:

(Antena 3 http://www.antena3.ro/Obiecte-luminoase-neidentificate-in-formatie-regulata-filmate-la-Sibiu-(VIDEO)_bt_53194_ext.html)


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: