Posted by: danlupu | December 17, 2008

Pensionar italian salvat de un roman de la inec

foto_strada_italia

Un pensionar italian, Romano Santilli (76 ani) a fost salvat de la inec vineri seara, de un roman. Surprins de revarsarea Tibrului sub un pasaj rutier, batranul risca sa fie luat de viitura cu tot cu masina din care nu putea sa iasa, scrie Adevarul preluat de Romanian Global News. Romanul se afla la cativa metri, blocat in trafic, intr-o zona periferica a Romei.

Acesta l-a zarit pe batran in oglinda retrovizoare si nu a ezitat sa intre dupa el, in apa. „Daca s-ar mai fi intarziat cateva minute, acum as fi fost mort. Un inger pazitor m-a salvat”, povesteste italianul de pe patul de spital.
Datorita salvatorului, italianul se afla in afara oricarui pericol. In varsta de 37 de ani, romanul, tata a doi copii de 11 si 12 ani, isi ducea sotia la serviciu cand a fost nevoit sa devieze de pe drumul obisnuit din cauza apelor. Intamplator a trecut pe sub pasajul unde a salvat viata batranului.

( Romanian Global News http://www.rgnpress.ro/Social/Pensionar-italian-salvat-de-un-roman-de-la-inec.html#Scene_1)


Responses

  1. Asta ar trebui sa mediatizeze presa in loc de certurile din parlament, imaginea Romaniei este pe mana unor banditi care stiu sa distruga orgoliul stenacitatea si modestia romanului .
    Pai cate firme italienesti si a altor nationalitati au tras teapa statului roman, trebuia sa-i expulzam pe toti, dar noi , nu, i-am primit pe toti sa ne jefuiasca impreuna cu cei pe care i-am desemnat sa ne apere.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: