Posted by: danlupu | March 8, 2009

Determinati guvernantii sa previna criza economica, de Pavel Corut

corut2   Teoretic, oranduirea capitalista este societatea liberilor intreprinzatori privati, lipsiti de orice constrangere economica sau politica. In realitate, acest tip de societate e dominat de birocratia politico-administrativa exponenta a marilor mafioti politico-economici (mai bland spus, a grupurilor de interese). Ati observat si dumneavoastra ca nu va puteti dezvolta in orice directie doriti, datorita ingradirii prin legi nedrepte, prin taxe si impozite, si prin alte masuri luate de guvernanti. De exemplu, eu, un liber cugetator nationalist si nealiniat politic, patron al unei edituri cu un singur angajat, sunt fortat sa platesc circa patru milioane lei vechi zilnic, cu titlu de impozite, taxe, TVA etc. Guvernantii folosesc acesti bani in contra convingerilor si intereselor mele: subventioneaza paraziti religiosi si minoritari dezbinatori ai natiunii unice, subventioneaza partide politice si ONG-uri demne de tot dispretul, intretin o birocratie care ma sicaneaza in fel si chip, in pofida faptului ca le platesc salariile sin activitatea mea creatoare.

        E clar ca guvernantii au painea si cutitul in aceasta tara. Noi, cetatenii obisnuiti, ii putem forta sa ne asculte pasurile si sa en respecte vointa numai prin organizare si presiune continuua (bombardarea cu mesaje, demonstratii, refuzul votului etc).

Guvernantii actuali au initiat un program anticriza care ocoleste cu grija privelegiatii si parazitii nationali, lasand greul crizei pe spatele cetatenilor obisnuiti. Eu va voi prezenta cateva masuri anticriza prin care am putea economisi anual circa 5 miliarde de euro si adresele la care puteti sa le sustineti in fata guvernantilor. Dumneavoastra puteti identifica si propune guvernantilor si alte surse de economisire si de iesire din criza economica. Guvernul poate fi sensibilizat prin scris, la adresa Guvernul Romaniei, Piata Victoriei, nr 1, sect1, Bucuresti. Cei care doriti sa va expuneti propunerile verbal puteti folosi numarul de telefon gratuit 0800800222. In fine, cei care doriti sa va prezentati propunerile pe internet puteti folosi siteul http://www.gov.ro. Va recomand insistent sa iesiti din inactivitatea paguboasa si sa aplicati presiune publica asupra guvernantilor, cu masurile propuse de dumneavoastra. Nu uitati ca ei sunt slujitorii platiti de dumneavoastra si nu invers!

Cum poate statul roman economisi circa 5 miliarde de euro pe an, evitand criza economica? Iata cateva directii de actiune:

  1. In fiecare an, guvernantii platesc circa 400 de milioane de euro 

diversilor paraziti mistici (preoti, rabini, muftii, predicatori etc) cu titlu de salarii statale, subventii si donatii. Acesti circa 40.000 de paraziti mistici de diverse grade si orientari nu sunt angajati ai statului roman, ci liberi profesionisti platiti de populatie pentru serviciile religioase prestate. Platile percepute de la populatie sunt consistente si le asigura un trai de huzur (botezuri, cununii, inmormantari, pomelnice, slujbe, parastase, sfintiri etc.). De exemplu, o cununie la biserica simandicoasa din Bucuresti se plateste cu 10-15 milioane, o inmormantare cu 3-4 milioane, un botez cu 3 milioane etc. Aceste venituri nu sunt nici macar impozitate, deoarece guvernantii corupti au prevazut aceasta exceptie in Codul Fiscal. Un amarat de taran care vinde un fir de leustean sau o funie de usturoi plateste impozit, iar un popa care ia 10-15 milioane de lei pe ora este exceptat. Vi se pare corect? Comparati cei 40.000 de paraziti religiosi cu numai cateva zeci de scriitori romani care publica opere muncite si platesc impozite pe micile lor venituri! Daca nu stiati, va spun eu cat de „grozav” stam in domeniul creatiei literare. Muzeul Literaturii Romane are inregistrati circa 1.900 de scriitori si poeti din Romania si Republica Moldova (deci, cam 1.500 din Romania). Majoritatea acestora nu realizeaza nici un fel de venituri din scris, ci muncesc in alte domenii, publicandu-si operele pe banii proprii, din pur orgoliu. Mai putin de 50 de scriitori romani castiga cate ceva din publicarea operelor si sunt impozitati in ziua ridicarii sumelor.  Cu ce sunt mai prejos scriitorii, decat cei 40.000 de paraziti mistici platiti de stat pentru a zapaci populatia cu mituri salbatice si antidivine? Patriarhul Daniel Ciubotea are un salariu statal de circa 70 de milioane de lei vechi, desi nu face absolut nimic pentru propgresul neamului romanesc. Mitropolitii au pensii de 60-70 de milioane de lei vechi. De ce, oameni buni? Doar dogma crestineasca recomanda sa nu se adune averi pe Pamant, ci in Cer. Ce fac parazitii mistici cu banii smulsi de la natiune pe mai multe cai, adica prin salarii, scutiri de impozite, donatii si plata serviciilor religioase? Se umfla ca niste porci, amicii mei. Culmea nerusinarii e faptul ca, recent, parazitii mistici au cerut sa li se mareasca salariile la nivel de profesor. Ce fel de profesori sunt ei? Profesori in aberatii, in imoralitati si aiureli de natura sa strice mintile fragede ale copiilor. Culmea e ca guvernantii ii si platesc din averea noastra, cu scopul clar de a-i folosi ca agenti electorali.

Ce va propun?

      a. Cereti guvernantilor, pe tonuri imperative si ultimative, sa anuleze actele normative de plata a parazitilor religiosi de orice orientare si grad. Sa nu li se mai plateasca salarii statale, sa fie impozitati pentru imensele sume castigate de la populatie, sa nu li se mai dea donatii si alte stimulente financiare! Amenintati guvernantii cu retragerea sustinerii politice si cu demonstratii! Ei trebuie sa vada o opinie de masa impotriva tributului religios practicat numai in tara noastra. Parazitii mistici din SUA au incercat sa obtina salarii statale, in urma cu ceva mai mult de doua sute de ani, dar au fost respinsi ferm de natiunea americana, in frunte cu presedintele Jefferson. Acum, dupa 200 de ani, in plina era cosmica, natiunea romana plateste tribut religios pentru ca asa au decis niste guvernanti imbecili si corupti? Mai mult de jumatate din populatia Germaniei s-a declarat atee, pentru a nu plati trbut religios nici unui cult. Suntem noi mai bogati decat germanii si amercanii, sa intretinem parazitii religiosi? Eu am prezentat propunerea de anulare a tributului religios la cel mai inalt nivel, insa am nevoie de spijin pe orice cale: posta, telefon, mesaje pe internet. Daca nu-mi spijiniti acest demers, guvernantii vor spune ca eu sunt un caz izolat si vor continua sa va rupa painea de la gura pentru a o da parazitilor mistici. Va rog sa luati atitudine de masa pentru anularea privilegiilor parazitiilor religiosi! 

      b. In plina criza economica, in care multi romani mor de foame, patriarhia bor intentioneaza sa ridice o constructie faraonica, in valoare de circa un miliard de euro, botezata pompos si inselator catedrala manturirii neamului. Daca parazitii ar construi aceasta sandrama mistica din banii lor (jupuiti de la fraierii mistic), nu ne-ar interesa. Din pacate, din nou guvernantii manjiti au pus botul la circul religios. Terenul pe care urmeaza sa se ridice catedrala Satanei va fi platit de stat, din banii nostri. Guvernul Tariceanu a donat deja o imensa suma de bani pentru acest circ religios, golind visteria tarii si imprumutand bani din strainatate. Mai multe ministere au donat bani pentru aceasta monstruozitate arhitectonica, in loc sa-i foloseasca pentru ridicarea nivelului de trai al majoritatii saracite din Romania. Va recomand sa cereti imperativ guvernantilor sa anuleze toate actele de donatii si sa recupereze banii dati parazitilor religiosi. Daca salbaticii paraziti mistici vor sa-si ridice un monument al orgoliului lor, un templu al Satanei in termenii lor, sa foloseasca numai bani jumuliti de la fraierii mistici.

      Inca o data, va rog sa atacati guvernantii cu mesaje pentru anularea privilegiilor parazitilor eligiosi! Banii cheltuiti pentru aceste privilegii trebuie sa fie folositi pentru evitarea crizei economice grave care ne pandeste.

       c. Cei care aveti posibilitati sa puneti in discutie anularea tributului religios platit de intreaga natiune romana pe internet sau in mijloace de comunicare in mase, folositi din plin orice prilej pentru a impune aceasta idee si de a castiga noi adepti la ea! Lamuriti cat mai multi oameni de ia atitudine, incat guvernantii sa intampine un val de proteste cetatenesti , in fata caruia sa bata in retragere, anuland taxele religioase percepute de la populatie!

          2. Nici un partid politic nu reprezinta interesele majoritatii, ci numai ale unui grup restrans de clienti politici. Alegerile din ultimii ani au indicat faptul ca toate partidele luate la un loc intrunesc preferintele a circa 30-35% din populatia tarii. In ciuda acestei realitati evidente, toti cetatenii Romaniei sunt obligati sa plateasca tribut politic, prin taxe si impoizite puse inclusiv pe pensii. Ce fac guvernantii cu acesti bani stransi la buget? Pur si simplu subventioneaza toate partidele politice, indiferent daca ne plac sau nu, atat cu sume anuale, cat si cu sume pentru campanii electorale. UDMR primeste chiar o subventie dubla, atat ca partid, cat si ca asociatie culturala. Vi se pare drept ca, in fiecare an, sa platiti cateva zeci de milioane de euro pe care politicienii le papa pe nesimtite ca niste nesimtiti ce sunt? Nu, amicii mei, nu e drept ca politicienii sa faca politica pe banii nostri. Daca vor sa se ocupe de politica, s-o faca pe banii lor si pe cotizatiile platite de clientii lor politici. Citim prin ziare cat de bogati sunt unii politicieni, dar nu ne revoltam ca isi insusesc banii nostri, cate putin de la fiecare, pentru a face politica.

      Parazitii politici se cred mari smecheri. Si-au votat singuri legea de subventionare a partidelor politice si acum pretind ca primesc banii prin efectul legii. Cum au votat-o, tot asa o pot anula. In nici o tara democratica din Lume populatia nu este obligata sa sustina activitatea politica din bani publici. Etalonul luat mereu ca model de democratie, SUA, nu subventioneaza partidele politice din bani publici. Candidatii la diferite functii politice primesc sponsorizari de la diverse persoane fizice si juridice. Din aceasta cauza, va rog sa cereti ferm guvernantilor sa anuleze legea de subventionare a partidelor politice din bani publici! In acesta scop, va puteti adresa atat Guvernului, la adresele indicate in punctul precedent, cat si Parlamentului, in Bucuresti, str. Izvor, nr 2-4, sect5, telefon 021/316.03.00. De asemenea, va puteti adresa cu cereri scrise ori pe Internet senatorilor si deputatilor din zonele dumneavoastra de trai.

         3. Guvernantii romani intretin din banii nostri o serie de institutii statale inutile sau chiar nocive pentru armonia sociala. Nu le cunosc pe toate, insa daca ne unim eforturile, le putem identifica si putem cere guvernantilor sa le desfiinteze, folosind banii cu care erau platiti parazitii din aceste organe pentru scopuri cetatenesti. Va exemplific cateva organisme statale de acest fel:

       a. Consiliul National pentru Studierea Arhivelor de Securitate (CNSAS) este un organism parazitar si diversionist, infiintat din initiativa fostului senator Constantin Ticu Dumitrescu, la instigarea pastorului catolic si mason Gauck din Germania. Pana in prezent, CNSAS a cheltuit sume imense de la bugetpentru a semana suspiciune si ura intre cetatenii romani si a denigra serviciile secrete ale Romaniei. Dupa cum stiti, evenimentele din decembrie 1989 au fost pregatite si executate de inamii ai Securitatii din URSS si Ungaria, sub conducerea generalului Piotr Liusev din GRU. Din aceasta cauza, evenimentele revolutionare n-au capatat caracter anticomunist, cum ar fi fost firesc, ci antisecurist. Nomenclatura PCR s-a raliat in mod tradator la aceasta agresiune antiromaneasca, continuand diversiunea anti-Securitate pana in prezent, printr-un organ platit de           stat -CNSAS. Acest organ nu are nici o atribuite efectiva, ci doar invarte niste hartii si consuma sume imense de bani. Acum, la 19 ani de la diversiunea „securisti-teroristi”, organizata de forte sovieto- maghiare cu sprijinul unor tradatori din tara, stim ca nici un securist n-a fost implicat in crimele din decembrie 1989 (instigatorul acestor crime a fost Ion Iliescu).

 

Va continua

(Noi suntem tinta, de Pavel Corut, februarie 2009)


Responses

  1. din pacate este perfect adevarat, dar trebuie sa vada domnii guvernanti ca ei nu sunt proprietarii acestei tari ci conducatorii acestui popor,care i-a votat cum ajung la putere uita acest fapt.Este vremea sa-si revina. Dacavor preotii sa construiasca biserici foarte bine s-o faca pe cheltuiala religiei respective ,nu cu bani din partea statului .AJUNGE CU BANII RISIPITI DE POMANA!!!!!!!!! DE CE SFINTII PARINTI AI BISERICII ORTODOXE NU CHELTUIE DIN FONDURILE BISERICII PETRU CONSTRUIREA SFINTELOR LACASURI? CIND BISERICA ORTODOXA ROMINA ESTE UNA DINTRE CELE MAI BOGATE INSTITUTII DIN ROMANIA?

  2. Va invit (si) la analiza blogului meu:

    http://ordinulnegru.blogspot.com/

    O zi buna !

  3. ma numesc TOTH RAUL,sint din jud BRASOV si as vrea sa va rog frumos daca ma puteti ajuta cu o carte,nu prea am banii dar sinte ti un om foarte destept,va multumesc str ZAHARIA BARSAN nr 708 loc SINPETRU jud BRASOV

  4. Aveti perfecta dreptate domnule Corut,daca toata lumea ar lua atitudine poate s-ar schimba multe in Romania.Dar cum mamaliga explodeaza extrem de rar guvernantii nostri vor continua sa fure si sa acorde privilegii celor care nu merita in detrimentul celor multi si saraci dar cinstiti.Banii adunati de la cei multi se duc in buzunarele “baietilor destepti” care stiu deja ca raiul e aici pe pamant (pt unii)

  5. Domnule Corut as dori sa vorbesc personal cu dumneavoastra cum va pot contacta? multumesc!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: