Posted by: danlupu | September 26, 2009

“SECRETELE VÂRSTELOR DE AUR. Tineri, activi şi fericiţi, de la 20 la 90 de ani”, de Pavel Corut

succes0016_secretelevarstelordeaur2

Continuare

Cap.10. Dezvoltati relatii pozitive cu Divinitatea!

Ce stim despre Dumnezeu?

Foarte multi savanti din domenii de granita (genetica, neurologie, psihiatrie, fizica, chimie etc) si-au marturisit credinta in Dumnezeu. Daca indepartam din randul lor pe cei care au primit o educatie religioasa, au trait experiente personale extatice ori au imbratisat o religie din placere sau comoditate (New Age, budism, etc), tot mai raman multi. Cei mai credibili sunt tipii perfect rationali, care au fost atei sau liberi cugetatori si s-au trezit fata in fata cu fenomene inexplicabile. In timp ce studiau profunzimile stiintelor lor, au atins supranaturalul si au intuit ori au simtit prezenta Divinitatii. Unora le-a fost jena mult timp sa recunoascacredintele care nu se incadrau in nici o religie cunoscuta, de teama ridicolului sau din frica de presiunea turmei religioase. Dr Kazuo Murakami a aprofundat genetica vreo trei decenii. Cu cat descoperea mai mult, cu atat ramanea mai uimit de ce constata. Asa cum marturiseste in cartea sa Codul divin al vietii, Murakami simte „ceva maret”, o Inteligenta mai presus de capacitatea noastra de intelegere, dincolo de complexitatea extrema a genomului vietii. Pr.Dr. Dumitru Constantin Dulcan, specialist in neurologie si psihiatrie, studiaza de trei decenii „inteligenta materiei”. Cartea dansului cu acest titlu a fost si a ramas o lucrare uimitoare prin rigurozitate stiintifica, claritatea expunerii si forta argumentelor. O citesc cu sufletul la gura adolescenti, tineri si „nascuti mai devreme”, de cele mai diverse niveluri de cultura si profesii, cu credinte religioase diverse. Desigur, religiosii vad in aceasta lucrare o speranta de conciliere intre stiinta si religie, in forma criticata deja in primul subcapitol. Zadarnic! Imaginea Divinitatii din Inteligenta materiei nu se suprapune peste zeii nici unei religii. Dansul ne prezinta imaginea lui Dumnezeu de tip Inteligenta, Creier, Sursa informativa suprema si ultima.

Ce argumente aduc oamenii de stiinta in favoarea existentei Divinitatii? Iata cele mai importante:

1.Informatiile culese de la persoanele scoase din moarte clinica si de la cele cu constiinta  modificata de droguri psihedelice ne prezinta lumi superioare celei terrane, lumi vegheate de fiinte superioare luminoase. Aceste informatii, multe si verificate temeinic, coincid in descrierea caii parcuse pana la acele lumi (un tunel), a conversatiilor purtate cu veghetorii sau ghizii altor lumi, a starii de bine suprem traite acolo si a drumului facut inapoi, catre viata terrana. Avem probe sigure ca, deasupra lumii noastre terrane, exista mai multe lumi spirituale conectate cu a noastra, lumi la care avem acces prin moarte clinica sau definitiva, prin viziuni si calatorii ale corpului energetic (suflet). Aceasta organizare ierarhica presupune un Conducator si legi precise de functionare. Superioritatea veghetorilo ne facesa-i identificam cu mesagerii divini (ingerii), insa niciun martor n-a cunoscut Stapanul acelor lumi.

In acest caz, Divinitatea este presupusa, pe baza regulii ca orice sistem organizat de fiinte este condus de cineva. Pentru noi, acel cineva este Dumnezeu, chiar daca se va descoperi ca e liderul unei civilizatii extraterestre care isi matureaza spiritele pe trupuri fizice umane de pe Terra. Nu putem exclude nici ipoteza ca aceste informatii ar putea indica faptul ca suntem urmasii salbaticiti ai unor extraterestri exilati ori esuati pe Terra. In aceasta ipoteza, abia dupa ce murim spiritele noastre se intorc pe planetele de origine, mai multe la numar. Cu aceasta ocazie, informatiile stravechi , ascunse in creiere, se activeaza, trec in creierul energetic si-l informeaza despre directia in care trebuie sa zboare. sentimentul de placere extraordinara relatat de martori ar fi produs de scaparea din robia trupului fizic, pe de o parte si de reantalnirea cu civilizatia de origine, pe de alta parte.

In toate aceste ipoteze, noi ne inchinam unui conducator de lumi extraterestre pur spirituale, socotindu-l Dumnezeu.

2. A doua ipoteza porneste de la constatarea faptului ca nici un sistem nu se autodoteaza cu informatii. Daca luam un calculator nou, trebuie sa-i instalam programe care sa-l faca utilizabil. Complexitatea extraordinara a materiei vii de pe Terra, cu mai mult de 200 de milioane de specii, fiecare cu legile, instinctele si inteligentele proprii de viata, ne pune intrebarea: Cine a fost „ciberneticianul” care a instalat un program atat de complex si coerent? Evolutia darwinista, de la microorganisme unicelulare fara nucleu si pana la iscoditorul om, nu da raspuns complet la aceasta intrebare. Adaptarea la mediul natural de viata este valabila in anumite limite, dar inteligenta suprinzatoare a materiei vii depaseste cu mult simpla adaptare. Mai degraba avem de-a face cu o inzestrare a fiintelor terrane vii cu inteligente, de catre o Matrice energetica afectiv-informativa atoatecunoscatoare. In aceasta ipoteza, Dumnezeul Terrei este un camp mental superinteligent, o Hiperconstiinta invizibila, care distribuie programele de evolutie a fiecarei specii in parte, incepand cu preferatii – oamenii de geniu. In acest sens, pledeaza mai multe constatari stiintifice , ca de exemplu:

a. Daca pe planeta s-ar naste numai baieti sau numai fete, timp de 20-30 de ani, specia noastra s-ar stinge. In fiecare an, insa, raportul dintre bebelusii de ambele sexe este aproximativ constant, cu un mic avantaj pentru fete, deoarece un mascul poate fecunda mai multe femele. Nici macar programarile de sexe ale noilor nascuti n-au stricat proportia. Daca intr-un loc s-au nascut mai multi baieti, pentru ca asa au programat parintii, in alte familii s-au nascut mai multe fete, in mod spontan.

b. In timpul celui de-al doilea razboi mondial, au murit circa 40 de milioane barbati. In primii ani de dupa razboi, in natiunile lovite de acesta, s-au nascut masiv baieti, pana ce proprtia dintre sexe a fost restabilita.

Aceste doua exemple ne creeaza imaginea unei Hiperconstiinte planetare atoatecunoscatoare , care poate interveni in predeterminarea sexului copiilor ce vor fi nascuti. Nu e vorba de un caz, doua. E vorba de milioane de cazuri rezolvate concomitent. Asa ceva e supranatural si suprauman, fapt pentru care ii spunem divin.

c. Actiunea Hiperconstiintei se intinde si asupra regnului animal. De exemplu, dupa explozia de la Cernobal-Ucraina, soarecii de camp supravietuitori par sa fi fost dominati de o lege invizibila, care le-a asigurat revenirea la viata. In primul an dupa cataclism, s-au nascut mai multe femele care s-au imperecheat cu masculi existenti, refacand efectivul initial (un mascul fecundeaza mai multe femele).

Aceasta imagine de Dumnezeu-Duh al vietii, invizibil dar atoatestiutor, capabil sa intervina in viata fiecarui om sau a altei vietati, este sustinuta de foarte multe probe din stiintele naturale si din cele care studiaza omul (medicina, neurologia, psihiatria, psihologia etc.). Eu folosesc pentru aceasta latura observabila a Divinitatii terrane termenul de Hiperconstiinta.

3. Analiza evolutiei Omenirii din perioada relativ cunoscuta confirma imaginea Divinitatii-Hiperconstiinta si-i dezvaluie o serie de atribute di modalitati de actiune. Din ipostaza de civilizator si conducator invizibil al evolutiei Omenirii, Dumnezeu isi dezvaluie urmatoarele planuri si metode de actiune:

a.Umanitatea evolueaza continuu de la inferior la superior, din bestialitatea salbatica din urma cu sute de mii de ani, catre deplina civilizare si umanizare din viitor. Avem probe sigure ca strabunii cunoscuti au fost salbatici si ignoranti, fapt ce-i facea incapabili de comunicare cu Divinitatea. Ei erau robi ai naturii salbatice si ai instinctelor primare de hrana, aparare si reproducere, exact ca si animalele. Cunosteau putine informatii despre lumea inconjuratoare si reactionau ca fiarele in orice ocazie. Traiau in hoarde, foloseau unelte rudimentare si aveau obiceiuri abominabile (canibalism, paricid, incest, jertfe umane, idolatrie si zoolatrie etc.). Aceste date, probate de antropologie, arheologie, istorie si alte stiinte, contrazic flagrant alegatia unor mistici potrivit careia, initial in „epoca de aur” oamenii ar fi fost zei apropiati de Divinitate. Posibil ca asa ceva sa fi existat in urma cu circa 3-500 de milioane de ani, cand un grup de extraterstri ultracivilizati au colonizat Terra si au lasat urmele enigmatice exemplificate de mine in capitolele anterioare. Cine vrea sa cunoasca mai multe urme ale unei inalte civilizatii stravechi poate citi Codul lui Zamolxe. In orice caz, in ultimul milion de ani, strabunii nostri au fost salbatici, asa cum ni-i arata antropologia si arheologia.

Nici in urma cu 2000 de ani pamanteni n-au fost foarte civilizati, fapt pentru care persoanele care cred ca ritualurile de mistere practicate de ei in acea vreme ii apropiau de Dumnezeu se insala amarnic. De fapt, acele ritualuri magice constau in suspendarea constiintei si lasarea creierului emotional sa delireze orice salbaticii. Nostalgia dupa acele vremuri a unor oameni din timpul nostru indica activarea unor gene salbatice in personalitatile lor, activare urmata de tot cortegiul de trairi specifice: lene, naivitate, credulitate, aspiratie inconstienta catre magie si vraji etc. Nici un intelectual autentic nu invoca salbaticia idolatra din urma cu 2000 de ani ca proba a apropierii dintre Oameni si Divinitate, deoarece aceasta apropiere n-a existat. Ea a fost inlocuita cu deliruri mistice salbatice din care s-au nascut patru mari religii: hinduismul, mozaismul, crestinismul si islamismul. Religia inseamna ratacire mistica, idolatrie si indepartarea de Dumnezeu. Oamenii din timpul crearii religiilor erau naivi si inapoiati cultural, dar aceasta nu scuza ratacirea oamenilor moderni in problema Divinitatii. Salbaticii mistici nu cunosteau nici macar lumea Terrei si sistemului solar, nu posedau macar informatii superficiale despre stiintele si tehnologiile care ne-au adus in actuala faza de civilizatie (electricitatea, energia atomica, motorul cu ardere interna, avionul, naveta spatiala, etc).

b. Cum a procedat Dumnezeu pentru a transforma salbaticii idolatri din urma cu 2000 de ani in actualii oameni semicivilizati, dar aflati in proces de deplina civilizare si umanizare? In principal, a folosit urmatoarele metode:

 • A inspirat cunoasterea stiintifica a Lumii in care traim si a ajutat mereu pionierii acestei activitati. Marile

descoperiri si inventii care au civilizat Omenirea au fost facute de un numar relativ  mic de alesi sau mesageri ai Divinitatii, apoi au fost insusite de mase . Pitagora, Arhimede, Giordno Bruno, Leonardo da Vinci, Robert Fulton, Alessandro Volta, Rudolf Diesel, Gugliano Marconi, T.A. Edison, Traian Vuia, Aurel Vlaicu, Henri Coanda si multi altii au fost mesageri divini. Ei ne-au furnizat informatiile primite de la Divinitate, prin inspiratie. Acesti iluminati creatori morali, aflati intre Divinitate si Omenire, au condus si conduc civilizarea si progresul Umanitatii, prin cunoasterea corecta a Lumii.

 • Dumnezeu a inspirat iluminatii creatori morali cu cele mai importante creatii tehnologice pe baza carora am

evoluat catre actuala civilizatie. Creatiile alesilor divini au fost insusite de mase, patrunzand in intreaga Omenire.

 • In fine, Divinitatea a inspirat un numar redus de iluminati sa formuleze si sa impuna in Societatea Umana

norme de morala si de drept menite sa ingradeasca pana la lichidare spiritul bestial din oameni. Asa se face ca, in ultimii 2000 de ani, oamenii au renuntat la multe obiceiuri si insusiri salbatice, ajungand semicivilizatii de astazi. Suntem inca semicivilizati, deoarece n-am pierdut din fiintele noastre toate defectele si obiceiurile bestiale. Mai pastram ura, agresivitatea, pizma, lacomia, idolatria, ignoranta, credulitatea etc. de salbatici. Din cand in cand, in cate un individ, izbucneste chemarea bestiala, agresiva incestuoasa, perversa, retrograda.

c. Cum decurge evolutia condusa de Divinitate in prezent?

Asa cum vedem din probe, Divinitatea inspira si conduce direct sau prin veghetori divini un numar redus de iluminati creatori morali. Acestia sunt autorii si beneficiarii principali ai mentalului colectiv superior, prin care primesc inspiratii geniale, de la veghetorii divini sau chiar de la Divinitate. Restul oamenilor se stratifica in mai multe paturi, functie de gradul de cultura, creativitate si morala. Unii sunt mai apropiati de iluminatii  creatori morali si de mentalul superior, contribuind la evolutie si progres. Altii oscileaza la mijloc, sub impulsuri contradictorii. In fine, o patura destul de groasa este formata din indivizii inferiori, cu puternice reminiscente bestiale, care se opun constient sau inconstient evolutiei si progresului Umanitatii. Implicit, acesti rebeli se opun si vointei divine de progres si civilizatie. Dupa cum observati in societate, studiile facute, functiile detinute sau averea posedata nu plaseaza automat oamenii in clasa superioara, a progresistilor. In actuala Societate Umana, contradictorie si semicivilizata, intalnim deseori lideri poltitici sau economici din cea mai bestiala patura. Ei fac razboaie nedrepte, distrug conditiile naturale de trai, incalca principiile de morala si drept ori savarsesc alte fapte antidivine, chiar si sub masca unei puternice religiozitati. De exemplu, presedintele SUA, George Bush, religios, agent al celei mai retrograde organizatii oculte mondiale, a declansat si intretine razboaie de jaf, cu scopul de a imbogati furnizaorii de echipamente militare si petrolistii care exploateaza rezervele Irakului. Toate cultele si sectele religioase sunt idolatre si in contradictie cu vointa divina, furnizand un mare numar de retrograzi din randul adeptilor.

In concluzie, Divinitatea conduce lupta progresistilor umani impotriva bestialilor retrograzi. Victoriile din aceasta lupta sunt insesizabile, dar se acumuleaza mereu in favoarea progresistilor, asa cum s-au acumulat in toata perioada istorica cunoscuta de noi. Cu timpul, vom renunta la idolatria religioasa, asa cum am renuntat la ritualurile pagane. Vom renunta la ura si agresivitate, asa cum am renuntat la canibalism. Vom renunta la exploatare si inselaciune, cum am renuntat la sclavie si desconsiderarea femeilor etc. Victoria Divinitatii creator-morale este sigura, intr-un timp universal relativ scurt. Oponentii Divinitatii din aceasta confruntare nu sunt diavolii inventati de mistici, ci bestialii regresivi intre care religiosii sunt prezenti in numar mare. Plastic vorbind, in lumina acestor informatii, religiosii si produsele lor mintale din mentalul colectiv sunt satanii rasculati impotriva Divinitatii.

Variantele 2 si 3, desi credibile, complementare si sustinute de probe solide, nu ne spun nimic despre esenta si originea Divinitatii. Deocamdata trebuie sa ne multumim cu faptul ca Dumnezeu e o Hiperconstiinta atoatecunoscatoare care mentine echilibrul vietii planetare si asigura evolutia Umanitatii terestre.

4. Nu am dreptul moral de a trece sub tacere ipoteza conform careia Divinitatea este un camp mental foarte complex, creat de o inalta civilizatie extraterestra, cu scop de a dirija evolutia si progresul vietii pe Terra, incepand de la cele mai simple microorganisme si pana la fiintele umane. Pot accepta partial si aceasta varianta, insa ma intreb ce rost a avut cultivarea unor virusi producatori de bloi, a unor paraziti periculosi si a altor vietati nocive in „ferma Terra”. Intrebarea e valabila si pentru variantele 2-3: De ce Divinitatea asigura perpetuarea virusilor si a altor vietati nocive (paduchi, capuse, viermi intestinali etc.)? In cartea Codul lui Zamolxe, am imaginat un raspuns rational: toate vietatile nocive de pe Terra au fost aruncate asupra Omenirii de catre o civilizatie extraterestra inamica, in cadrul unui razboi biologic. Va convine explicatia? Daca nu va convine, va rog sa imaginati ceva mai credibil, deoarece e imposibil ca Dumnezeu sa fi produs vietati nocive, care secera vieti omenesti, vieti de animale si de vegetale folositoare!

5. Oamenii de stiinta mai folosesc ca argument in favoarea existentei Divinitatii si experientele lor personale extraordinare. Nu e vorba de trairi extatice sau mistice, in care subiectii simt un bine suprem si au tot soiul de viziuni cu ingeri, sfinti etc. Oamenii de stiinta au retinut numai cazurile perfect rationale, verificabile pe teren, in care s-au produs miracole adevarate, miracole ce incalca legile obiective cunoscute. De exemplu, legile matematice ale probalitatii ne spun ca e imposibil sa ai noroc continuu in jocurile aleatorii (intamplarea pozitiva apare numai din cand in cand). Iata un caz care incalca aceasta regula. Un aviator roman ateu, G.C., lupta in cel de-al doilea razboi mondial. In prima zi de razboi, in timp ce ataca Odesa, un glont incendiar sovietic i-a trecut din fata in spate, la 2 milimetri de inima si i s-a aprins parasuta. In aceste conditii, a zburat pana la Focsani, unde a aterizat. Ce inseamna 2 milimetri, functie de viteza glontului si a avionului? Noroc chior, veti spune. Acelasi aviator a fost ranit din nou, pe 16 aprilie 1944, deasupra satului Motca, langa Pascani. De aceasta data, o rafala trasa de sub burta avionului i-a smuls muschii interiori ai coapsei, pe langa testicule, a trecu pe langa fata lui si a iesit prin plafonul avionului. Ce inseamana un centimetru mai la dreapta, functie de viteza avionului si a rafalei? Iarasi noroc chior, veti spune. Aviatorul ranit a ajuns in lagarul de prizionieri de la Uman-Ucraina si a contractat tifos, pe fond de organism foarte slabit de pierderea de sange prin artera sectionata. Sovieticii nu aveau chef, nici medicamente sa trateze prizonierii, asa ca cei atinsi de tifos mureau pe capete. Muribunzii erau aruncati seara intr-un hambar in care fusese grau si erau lasati pana a doua zi, cand erau ingropati. G.C.  a ajuns in hambarul muribunzilor, cu febra mare si inconstient. Era ca si mort. Deodata, in creierul sau intunecat de boala, s-a facut lumina si i-a aparut chipul mamei sale. Aceasta il ruga sa nu moara, deoarece fratele sau murise deja la Odesa, lucru confirmat ulterior. Dimineata, cand sovieticii au venit sa-l ingroape, G.C. statea pe fund si ciugulea boabe de grau din jur. A supravietuit, a revenit in patrie si a mai trecut prin cateva pericole grace, evitand in mod inexplicabil moartea. A trait pana la 90 de ani si a murit cand a vrut el, prin incalcarea voluntara a unor interdictii medicale. G.C. a fost tatal meu. El m-a educat liber cugetator si mi-a aratat gravele rataciri ale religiilor. Ii voi prezenta intreaga poveste, in romanul Si eu am fost in Cer, in cursul anului viitor.

Pr. Dumitru Constantin Dulcan prezinta un caz si mai uluitor, in noua sa carte pe care o pregateste. Nu vi-l pot relata, din onestitate, dar va precizez ca eroul acestui caz, complet paralizat, a revenit la viata printr-un miracol care incalca toate regulile din medicina cunoscuta. Stiinta a adunat mii de asemenea cazuri inexplicabile stiintific si le-a analizat cu scepticismul cuvenit, cautand si alte explicatii decat interventia divina. In majoritate cazurilor, oamenii de stiinta au declarat ca numa interventia unei Inteligente superioare putea explica minunile. Probabil, unii dintre dumneavoastra au trait personal astfel de interventii miraculoase, in momente de mare cumpana. Eu am trait cateva minuni inexplicabile, care m-au determinat sa pornesc in cautarea Divinitatii Adevarate. Am studiat meticulos marile religii si le-am dat deoparte, deoarece nu am gasit in ele nici o scanteie divina, ci numai aberatii salbatice. Am studiat lucrari stiintifice privind viata si moartea, am rascolit prin fenomenele stranii (OZN, extraterestri etc.), pana ce am intelkes sufuciente informatii despre Divinitatea ocrotitoare a terranilor, daca nu si a tuturor lumilor universale.

Aveti la dispozitie informatii si ipoteze despre Divinitate adunate de oamenii de stiinta. Fiecare e liber sa le interpreteze si sa le foloseasca cum vrea.

Capitolele acestei cărţi

Eliminati confuziile fundamentale!

Stabilirea cat mai exacta a esentei, atributelor si modurilor de manifestare ale Divinitatii prezinta intres maxim pentru religiosi, atei si liberi cugetatori deopotriva, desi numai religiosii isi exteriorizeaza zgomotos acest interes. Contradictia ireconciabila dintre stiinte si religii, existenta inca din antichitatea cunoscuta, a devenit si mai dramatica in prezent, cand oamenii studiaza Cosmosul apropiat, ba chiar si navigheaza prin el, fara a intalni nici unul din cerurile imaginate de religii. Lupta deschisa dintre religiosi, atei si liber cugetatori se intesteste pe zi ce trece, chiar daca majoritatea oamenilor vad si simt numai agresiunea mistico-religioasa.

Ca om de stiinta, nu-mi voi trada crezul adevarului si nu voi face propaganda in favoarea nici unei tabere. Ma voi multumi sa prezint cat mai exact datele problemei noastre, lasandu-va sa trageti orice concluzie doriti. De la bun inceput. trebuie sa eliminam insa cateva confuzii introduse de taberele aflate in conflict, astfel:

1. Unele persoane confunda conditiile de viata materiala de pe Terra cu conditiile din intregul Univers. Aceasta constituie o extrapolare fortata, complet nestiintifica a informatiilor din micuta noastra Lume, in lumile intregului Univers. Aceasta confuzie este sustinuta de doua tabere: religiosii si ateii- oamenii de stiinta.

Creatorii celor aproape 200 de religii cunoscute pe Terra nu aveau macar cunostinte elementare despre modul de organizare si functionare a vietii, in general, si a vietii omenesti, in special, pe prorpia planeta si in propriul sistem solar. In pofida acestei ignorante crase, ei si-au permis sa imagineze intregul Univers si sa-l populeze cu zeitati salbatice, imaginate dupa modelele lor de personalitate. Pretentia de universalitate a religiilor nu are nici o baza stiintifica, nu se sprijina pe adevaruri, ci pe imagini naive si salbatice. Descoperirile stiintifice din ultimile doua secole au infirmat complet toate imaginile religioase pretins revelate divin. Pe de alta parte, unii oameni de stiinta tributari unor teorii eronate sau a unor conceptii mistice au inventat universul limitat, adica au redus Universul la molecula universala observabila de pamanteni. Dupa parerea lor, molecula a fost creata printr-un big bang produs in urma cu circa 12 miliarde de ani. Am demonstrat falsitatea acestei teorii intr-un capitol anterior, fapt pentru care nu mai reiau argumentele. In realitate, noi nu cunoastem cum e organizat si cum functioneaza intregul Univers. S-ar putea ca in alte zone ale acestuia sa functioneze alte legi decat cele din molecula universala in care traim noi. Omul care incearca sa defineasca intregul Univers dupa o mica parte cunoscuta superficial se afla in pozitia furnicii care vrea sa defineasca sistemul nostru solar pe baza informatiilor desppre musuroiul ei de pe Terra.

Ce concluzie tragem din analiza acestei confuzii? Daca exista un Dumnezeu universal, noi, pamantenii, nu-i putem cunoaste integral esenta, atributele si manifestarile. Vom cunoaste numai acele laturi pe care li Le releva si care se manifesta pe Terra, singurul loc in car putem face observatii. S-ar putea ca in alte lumi din infinitul Univers, Divinitatea sa prezinte alte laturi, alte atribute si moduriu de manifestare diferite. Misticii salbatici care au imaginat religiile au pornit de la conceptia gresita ca Universul a fost creat pornind de la Terra catre Cer, de catre un grup de divinitati (zei), reduse treptat la una singura, prin efortul ideologilor religiosi. Oricat de mult am iubi planeta natala si Soarele nostru, trebuei sa recunoastem ca ele sunt doua corpuri ceresti insignifiante in infinitul Univers. Deci, daca vrem sa stabilim cateva date sigure despre Dumnezeu, trebuie sa studiem informatii certe de pe Terra, punand frana imaginatiei mistice.

2.A doua confuzie despre Divinitate a fost introdusa de misticii salbatici. Ei au confundat doua categorii distincte, uman si divin, punand semnul egalitatii intre creatii si Creator. In baza acestei confuzii, creatorii salbatici de mituri religioase au imaginat zei inzestrati cu toate moravurile si obiceiurile lor: ignoranti, inselatori, hoti, cruzi, razboinici, lacomi, sireti, capriciosi etc. Majoritatea zeilor au fost imaginati ca stapani de sclavi (robi), aflati in diverse certuri si razboaie, partinitori cu un trib sau altul, pusi pe chiolhane si alte activitati specific umane. Ulterior, zeii populatiilor invingatoare ori sirete au fost ridicati la rang de dumnezei, de catre slujitorii diverselor culte. Desigur, aceasta identificare este o grava blasfemie, o insulta adusa Divinitatii. Daca am identifica un academician profesor doctor, posesor al unei vaste culturi ai al unui caracter integru, cu un boschetar analfabet si vicios, am comite o insulta de milioane de ori mai mica, decat aceea savarsita de misticii care au imaginat coborarea divinului in nivelul inferior, uman.

Cateva exemple sunt necesare. Judeii salbatici au plasmuit mai mutli zei tribali (elohim, Eli, Adonai, Sabaot si Yahu-Yahve), inzestrati cu atribute umane specifice populatiilor antice din Orientul Apropiat: gelosi, cruzi, razboinici, partinitori, capriciosi, ignoranti, sireti etc. Salbaticii judei au imaginat ca elohim a creat un univers micut si primii oameni, in anul 3760 i.e.n., apoi au consemnat povestile lor in Vechiul Testament, scriere pretins revelata divin. In secolul 3 e.n. cu ocazia traducerii Bibliei in limba latina, calugarul Ieronim (beatificat ulterior) a savarsit blafemia de a traduce numele zeilor tribali judei prin Dominus Dei. Ulterior, acest cuvant a fost transformat de mistici crestini in Dumnezeu, Domnul si alte apelative prin care europenii se adresau Divinitatii. Blasfemia continua si in zilele noastre, prin cultele derivate sin crestinismul primitiv. In realitate, in Vechiul si Noul Testament nu e vorba de Dumnezeu, ci de niste zei boschetari, ignoranti, fara nimic divin in ei. Va atrag atentia asupra catorva aspecte din aceste doua scrieri care justifica afirmatia mea:

a.Elohim nu putea crea Lumea in anul 3760 i.e.n., deoarece Universul este etern si necreat. Daca molecula noastra de Univers exista de circa 12 milioane de ani, cum sa creeze elohim ceva deja creat, la o data atat de recenta?

b.Descendenta Omenirii din cuplul primordial creat de elohim, Adam si Eva, este imposibila. Ei aveau aceeasi rasa, aceeasi grupa sanguina si acelasi RH, fapt pentru care din ei n-ar fi putut descinde rasele actuale, cu patru grupe de sange si cu doua Rh-uri diferite. Unde mai pui ca pe Terra s-au descoperit urme de picior incaltat mai vechi cu jumatete de miliard de ani decat presupusa creatie a cuplului Adam-Eva? Aceasta ca sa nu mai amintesc de scrierea mai veche cu 250 de milioane de ani decat presupusa creatie a oamenilor „adamici”.

c.Adevaratul Dumnezeu nu poate avea in nici un caz insusirile de personalitate umane negative cu care L-au inzestrat misticii judei: ignoranta, gelozie, lasitate, lipsa de scrupule morale, cruzime, rautate etc.

In Vechiul Testament, Dumnezeu e prezentat ca un zeu care cere si primeste jertfe umane (de exemplu, jertfa fiicei lui Eftali), care se bate cu muritorii si este ranit sau invins (ca in lupta cu Iacob), care infuleca mai ceva decat un capcaun etc. De exemplu, la ospatul oferit de Abraham, zeul respectiv ar fi mancat un vitel fript si circa 80 de kg de turte. Cine mananca trebuie sa si digere, apoi sa elimine resturile, sub forma de fecale. Va puteti imagina ce „dar bogat” a cazut din Cer dupa un astfel de ospat? Biblia este plina de astfel de afirmatii negative la adresa zeilor judaici, zei tradusi de crestini prin apelativul divin Dumnezeu (blasfemie). Numai pentru analiza acestor blasfemii, mi-ar trebui o carte intreaga. Voi scrie-o si voi publica-o in primul trimestru al anului 2009, sub titlu Cumplita ratacire.

d. In fine, Jeshua (devenit Isus Hristos) nu se putea naste conform legendei biblice, deoarce metisarea dintre fiintele divine si cele umane este strict interzisa. Asa cum rezulta din Cartea lui Enoh, parte integranta din Biblia originala, Sfantul Duh a pedepsit aspru ingerii care i-au incalcat porunca si au facut copii cu pamantence. Cum putea Sfantul Duh sa-si incalce propria porunca si sa procreeze cu o evreica salbatica (Miriam, devenita Maria) un fiu- Jeshua (devenit Isus Hristos)? Nu putea savarsi o astfel de grozavie, deoarece, fata de fapturile divine, noi, pamantenii, suntem simple animale ganditoare. Ca sa fiu si mai sugestiv, va puteti imagina un act complet de zoofilie, in care un barbat uman concepe un pui cu o femela de gorila? Prin anii ’60, o exploratoare a fost fecundata de un goriloi, dar oroarea a facut-o sa avorteze.

Marile blasfemii si erori din Biblie sunt exploatate de atei pentru a sustine ca nu exista Dumnezeu. In bibliografie, veti gasi o ampla demonstratie facuta de Richard Dawkins, in volumul Himera credintei in Dumnezeu. Acest ateu isi insuseste confuzia blasfemica dintre Dumnezeu si zeii imaginati de judeii salbatici, apoi face o demonstratie care ne poate induce in eroare. Si eu as putea demonstra ca Univesrul va intra in colaps, daca l-as identifica cu un dispozitiv perpetuum mobile. In realitate, informatiile furnizate de mai multe stiinte demoleaza identificarea umanului cu divinul si a zeilor judei cu Dumnezeu. Implicit, ele demoleaza si afirmatia orgolioasa ca fiecare om poseda o samanta divina, o scanteie din Divinitate. Divinitatea ne lumineaza mintile, dar nu se combina cu modestele noastre persoane de oameni semicivilizati.

3. Descoperirile din fizica cuantica au determinat mai multi oameni de stiinta sa confunde energia fizica cu produsele constiintei noastre umane, mai ales cu afectele, gandurile si produsele imaginatiei.Pe baza acestei erori, ei s-au grabit sa declare Universul viu si constient, dominat de o Constiinta Cosmica (Gnoza de la Princeton-1969). Aceasta conceptie se identifica, in mare parte, cu religia hinduista. In realitate, stiintele au descoperit ca o mare parte din Univers nu contine materie vie si constienta, ci corpuri ceresti formate din minerale, supuse unor miscari de mecanica cereasca. Eu completez aceste descoperiri cu o afirmatie de bun simt: nu putem identifica modesta constiinta umana cu Constiinta divina cosmica. Nu stim cum este organizata si cum functioneaza Hiperconstiinta divina, asa ca n-o putem defini prin asemanare cu constiinta umana. Gnoza de la Princeton a fost combatuta de mari savanti, printre care si Mircea Eliade, cel mai documentat roman in materie de religii. Dupa aparitia acestei gnoze, multi oameni au inteles ca studiile inalte si titlurile stiintifice nu te feresc de greseli fundamentale si nu-ti dau nici o autoritate cand este vorba de Univers si Divinitate. Multi oameni de stiinta au cazut prada misticismului, datorita unor trairi subiective din timpul unor transe ori din cauza educatie religioase primite in copilarie. In bibliografie, veti gasi zeci de exemple de acest fel, exemple triste de savanti alienati mistic.

4. Misticii au introdus si intretin confuzia dintre credinta in Divinitate si religii. In acest scop, ei folosesc in ritualuri apelativul Dumnezeu, dar in realitate, se inchina la zeii salbatici ai vechilor semiti (elohim, Eli, Adonai, Saboat si Iahu-Iahve). Ei au schimbat numai apelativul, pastrand aberatiile, neroziile, crimele si faptelke abominabile, toate puse pe seama lui Dumnezeu. Majoritatea oamenilor se lasa inselati de aceasta stratagema care ii duce la idolatrie. Numai cei culti si inteligenti fac cuvenita discriminare intre credinta si religie. Credinta este indreptata catre Dumnezeu, religia, catre zeii salbatici si idolatrie. Intre Dumnezeu si religii arde un foc vesnic, imposibil de trecut.

Mai nou, misticii au atras de partea lor unii pseudo-intelectuali cu titluri, cu scopul de a pleda pentru o conciliere intre religii si stiinte. Ei folosesc singularul religie-stiinta, pentru a ascunde faptul ca multitudinea de religii demonstreaza idolatria, divinizarea multor zei si sfinti creati de salbatici, chiar si sub ochii nostri (sanctificarea si beatificarea unor muritori cu destule pacate la activ). Visele lor sun sortite esecului. Credinta in Divinitate se va putea apropia de stiinte, insa religiile, niciodata. Ele sunt sortite disparitiei, asa cum sunt toate fenomenele retrograda, bazate pe minciuni si practici antiumane.

Cine nu poate fi Dumnezeu?

Oamenii se pot insela in multe privinte si de multe ori, caci e omeneste a gresi datorita ignorantei. Oamenii pot minti de multe ori, din diverse motive, printre care si unele pozitive, cum sunt de exemplu, sugestiile pozitive adresate unor bolnavi, disperati ori altor persoane aflate in situatii grele. Oamenii nu au insa voie sa minta si sa insele niciodata cu privire la Divinitate, deoarece ar suferi toate consecintele negative ale acestor fapte reprobabile. Ca atare, oamenii nu au voie sa-si plasmuiasca zei si sfinti cu fantezia lor, ci trebuie sa caute din toate puterile sa cunoasca Adevarata Divinitate, cel putin a Terrei, daca nu si a intregului Univers. Sunteti de acord cu afirmatiile mele? Daca nu sunteti, nu ma deranjeaza, deoarece nu detin secretele absolute ale Lumii, pe de o parte, iar pe de alta parte, nu sunt maniheist, adica nu cred ca persoanele de alta parere imi sunt dusmani. Acest percept evanghelic, Cine nu e cu mine e impotriva mea, a produs cumplite suferinteUmanitatii, in general si anumitor popoare, in special.

Pentru a nu gresi, am aplicat o tactica mai lenta de cunoastere a Divinitatii: eliminarea ipotezelor deja dovedite false. Astfel, eliminam majoritatea candidatiilor la aceasta pozitie si examinam posibilitatilecare ne-au ramas. In regula?

1. Nici unul din zeii imaginati de salbaticii din urma cu 2-3.000 de ani nu este Dumnezeu. Primii zei erau zoomorfi: jaguar, vultur, vaca, bou, broasca testoasa, lup etc. E clar ca nu puteau fi Dumnezeu, deoarece Divinitatea trebuie sa fie superioara oamenilor. Urmatorii zei imaginati de salbatici au fost antropomorfi, insa inzestrati cu ratiune si morala net inferioare celor posedate de oamenii actuali. Ei erau ignoranti, cruzi, gelosi, betivi, ilogici, capriciosi, razboinici etc., asa cum erau si salbaticii care i-au inventat. In aceasta categorie, intra toti zeii marilor si micilor religii, cu exceptia catorva culte mai stiintifice, care invoca Spiritul Universal ori Constiinta Cosmica.

2. Deoarece majoritate romanilor sunt crestini, cel putin formal, subliniez faptul ca zeii biblici n-au fost si nu vor fi niciodata Dumnezeu. In Biblie, cuvantul elohim (zei-plural) apare de circa 2000 de ori, contrazicand pretentia de monoteism a religiei judaice (mozaice). Ei sunt completati de zeii tribali Adonai, Eli, Sabaot, Iahu (Iahve), zei la fel de salbatici, cruzi, ilogici, capriciosi si imorali. De pilda, acesti zei cereau jertfe, inclusiv umane, indemnau la jaf si omor, protejau incestul, fratricidul si paricidul, nu aveau capacitate de precognitie, nu stiau cum era organizata nici macar Lumea Pamanteana etc. Zeii biblici nu stiau ca exista Asia, Europa, America si Australia, nu cunosteau sistemul heliocentric, nu aveau scrupule morale cand era vorba de favorizat „poporul ales” (evreii), nu cunosteau scrisul pe papirus (tablele legii au fost scrise pe piatra), nu cunosteau electricitatea, telefonul etc… E clar ca avem de a face cu zei imaginati si nu cu Dumnezeu? Clar! Cum se numeste omul care se inchina unor zei creati de mintea umana? Idolatru! Ce cultura poseda un astfel de om? Este un ignorant confuz.

3. Dumnezeu nu poate fi Universul, deoarece Creatorul nu se poate identifica cu creatia sa. Eu nu sunt cartea pe care o scriu, ci un om. Dumnezeu ar putea fi totusi Hiperconstiinta Universului sau macar a Terrei. In acest caz, ateii darwinisti ar fi mai aproape de adevarul absolut, deoarece ei considera ca Universul este Creatorul tuturor, de la microorganisme unicelulare pana la fiinte rationale umane, socotite de ei fiintele supreme de pe Pamant. In acest caz, legile obiective din Univers sr fi manifestari ale vointei divine universale.

4. Dumnezeu nu poate fi Jeshua (Isus Hristos), din urmatoarele cauze clare:

a) nu exista nici o proba istorica a existentei si faptelor sale miraculoase, semn aproape sigur ca e un zeu creat dupa modelele altor zei antici (Krisna, fiul fecioarei Devaki, Osiris etc.).

b) nu se putea naste ca fiinta semidivina, dintr-o muritoare (Miriam) si sfantul Duh, deoarece metisarea fiintelor divine cu umanii este interzisa. Pamanteanca salbatica Miriam putea ramane insarcinata intr-un singur mod- prin fecundarea cu un spermatozoid produs de un organ sexual masculin. A presupune ca Sfantul Duh s-a pretat la asa ceva insemana blasfemie. Tot blasfemie e sa-i spui Divinitatii Tata, deoarece tata e barabatul care iti fecundeaza mama, pentru a te produce.

c) Daca totusi a existat, Jeshua a fost un salbatic mistic care a avut orgoliul sau nebunia sa se declare fiul zeului Eli. El s-a inchinat la zeii salbatici ai neamului sau (idolatru) si a confirmat toate aberatiile din Vechiul Testament. N-a ionvocat niciodata pe Dumnezeu, deoarece nu cunostea adevarata Divinitate. N-a poisedat vreo cunoastere superioara si n-a informat contemporanii sai cu nici o inventie tehnico-stiintifica din cele existente la alte popoare (electricitatea, hartia, acul magnetic etc.) sau cu altele mult mai avnsate. Ca „fiu al zeului Eli”, a prezentat cateva principii morale contradictorii, care se anulau unele pe altele, incat am crede ca poseda personalitate dubla: dezbinare si impacare, ura si iubire, discriminare si egalitate etc. Pentru detalii privind cumplitele amenintari proferate de Jeshua, puteti studia Evanghelia dupa Matei-10/33-39.

d) Un fiu semidivin n-ar fi suportat suferintele si torturile, ci ar fi hipnotizat judecatorii sa-l lase in pace. El n-ar fi strigat cu disperare Eli, Eli, lama sabctani? (Eli, Eli de ce m-ai parasit?). Afirmatia preotilor ca Dumnezeu si-ar fi sacrificat fiul (Jeshua) pentru a rascumpara pacatele Omenirii de la Adam si Eva este salbatica si neadevarata. Adevaratul Dumnezeu nu cere n ici un fel de jertfe, ca zeii salbatici, iar Omenirea nu descinde de la Adam si Eva si nu are pacate primordiale de ispasit. Cunoasterea binelui si raului nu este pacat, ci o obligatie de viata a fiecarui pamantean. Binele poate fi cunoscut numai prin comparatie cu raul.

5.Divinitatea nu poate fi Maica Domnului sau Fecioara Maria ( am folosit majuscule pentru a nu rani prea tare sentimentele religioase ale crestinilor ). De ce nu poate fi Maria Divinitatea, nici macar faptura divina?

a. Deoarece Dumnezeu nu are mama, caci este etern ca si Universul. Chiar daca ar exista un Dumnezeu numai pentru Terra, tot ar acea 4,6 miliarde de ani, cu mult mai mult decat cei 1700 de ani de cand niste preoti au declarat-o pe evreica Mariam Maica Domnului (iarasi idolatrie ).

b. Mariam nu poate fi Maica Domnului, deoarece Jeshua nu poate fi Dumnezeu, nic parte din Dumnezeu. Cum a observat Mircea Eliade, Jeshua a fost un evreu obscure din Nazaret, in jurul caruia misticii au tesut o legenda, falsificand datele sale reale : I s-a atrinuit descendenta din regale David, i s-a schimbat locul de nastere in Bethleem, pentru a confirma profetiile lui Mica etc. In nici un caz, Dumnezeun-a fecundat o muritoare salbatica, pentru a-I produce un fiu metis, pe care sa-l asocieze in completarea Domniei Sale ( eu nu-l tutuiesc pe Dumnezeu, din respect, dar ma intreb de ce crestinii o fac ).

c. Nici o fecioara nu ramane insarcinata cu un duh si nu naste fara fecundare masculine.

6. Dumnezeu nu poate fi “ sfanta treime” invocate de crestini. Aceasta monstruozitate a fost imaginata de un ignorant mistic grec, Athanasie, in secolul 4 e. n. De ce este monstruozitate? Deoarece porneste de la premise ca inaintea aparitiei lui Jeshua, Dumnezeu ar fi fost incomplete, format numai din Tatal si Sfantul Duh. Tata duce cu gandul la relatii sexuale cu mama iar spiritual nu produce spermatozoizi materiali ( iarasi blasfemie ). Jeshua, un salbatic inchinator la zeul tribal Eli, nu putea deveni parte din Divinitate. Dumnezeu e Divinitatea si nimeni altcineva. In al doilea rand, daca am accepta monstruozitatea amintita, am ajunge la absurditate : o sesame din genele Divinitatii ar fi umane si salbatice, deoarece ar proveni de la Miriam, prin Jeshua. Aceasta coborare a divinului in uman este blasfemica, iar consubstantialitatea imaginata de Athanasie e monstruoasa.

7. Dumnezeu nu poate fi mosuletul jovial si bun din povestile copilariei. Ciudat lucru, dar chiar si intelectuali cu pretentii au aceasta imagine umanizata ( deci, degradata de calitati divine ) a lui Dumnezeu. In perioada interbelica, un cioban redus mintal din Maglavit – Dolj, Petrache Lupu, a facut valva nationala cu o astfel de imagine. Daca studiati ziarele vremii, veti descoperi ca la marea escrocherie mistica au participat capii Bisericii Ortodoxe Romane si membrii familiei regale. Dumnezeu nu poate fi un mos “abtran de zile”, ca in miturile crestine, deoarece aceasta ar insemna decaderea Divinitatii in umanul semicivilizat sau chiar salbatic. Va puteti imagina un mos neputincios avand grija de 6,3 miliarde de pamanteni in acelas timp? Mai hazliu, va puteti imagina ca Dumnezeu e un mos hirsute, care smulge scara de sub picioarele unui copil ce incearca sa ajunga la un cuib de randunici, ca in povestioara din manualul de religie?

8. Dumnezeu nu poate fi nici unul dintre oameni actuali, deoarece divinul nu coboara in uman niciodata, asa cum umanul n-ar trebui sa coboare niciodata in bestial, in preajma anului 2000 ( limita psihologica crestina ), Lumea a fost invadata de mai multi indivizi care s-au autodeclarat Dumnezeu, Isus Hristos, Maria Fecioara etc. Rusii au avut cei mai multi “divini”. La noi, au aparut numai doi Hristosi, o Fecioara si un Dumnezeu. Primul Hristos era de origine maghiara si a propavaduit prin Oltenia, inainte de anul 2000. Urmatorul locuieste in Bucuresti si si-a publicat autobiografia intr-un cartoi de vreo 500 de pagini, cu titlul Mesia, Isus Cristos. Cel care se declara Dumnezeu umbla imbracat elegant, fumeaza Kent si conduce un autoturism luxos; m-a contactat si pe mine, insa l-am dat afara din casa. Va las dumneavoastra sarcina sa stabiliticat de divini sunt indivizii respective.

9. Dumnezeu nu poate fi natura, in contra expresiei darwiniste Mama Natura. De ce? Deoarece natura are o inteligenta proprie si legi de manifestare pe care oamenii le-au deposit, creand Societatea Umana. Nici un element din natura nu depaseste constiinta omului modern si nici o lege naturala n-a ramas necunoscuta de oameni. Unele legi naturale sunt folosite de oameni, de altele ne aparam. De exemplu, ne ferim sa recadem in “vraja naturala”, ca salbaticii, sa aplicam in societate legea junglei, sa ajungem din nou la antropofagie ( cannibalism ), la sacrificii rituale etc. dupa unele pareri, planeta Terra ( Geea, Gaia ) ar fi Dumnezeul nostru. Nici aceasta varianta animista nu este adevarata, deoarece mineralele, vegetalele si animalele Terrei nu pot fi mai inteligente decat oamenii.

10. Dumnezeu nu poate fi format din mentalul colectiv inferior si mediu al planetei Pamant, asa cum suna o ipoteza? De ce? Deoarece ar insemna ca vegetalele, animalele si oameni obisnuiti si-au format impreuna un Dumnezeu, cu gandurile si imaginileemise de ei in atmosfera. Acest Dumnezeu ar fi insa inferior ca informatie si putere mentalului colectiv superior, creat de oamenii exceptionali si geniali. Nici macar mentalul colectiv superior, format din emisiile telepatice ale geniilor, nu poate fi Dumnezeu, desi aceasta ar fi un caz aparte de aplicatie a teoriei darwiniste. De ce mentalul colectiv superior nu poate fi Dumnezeu? Deoarece stiintele au descoperit existenta veghetorilor de la portile altor lumi, asa cum am vazut in capitolul 2. Normal ca acesti veghetori de lumina sunt superiori geniilor pamantene. Eu presupun chiar ca sunt veghetori divini, asa cum veti vedea in urmatorul subcapitol.

In concluzie la acest subcapitol, nimic din ce au imaginat misticii salbatici nu defineste Divinitatea si nici nu ajunge la cunoaterea atributelor, manifestarilor si vointei Domniei Sale. Dimpotriva, creierele umane intoxicate cu informatii false despre Dumnezeu si cuprinse de teama nu pot ajunge la cunoastere, nici daca ar face eforturi uriase. Gandurile, imaginile si emotiile lor se opresc in mentalul colectiv inferior sau mediu, creand o bariera invizibila intre Omenire si Divinitate. Mai précis, Umanitatea s-a inchis intr-o sfera energetica afectiv-informationala salbatica, sub influenta educatiei religioase. Foarte putini oameni reusesc sa sparga aceasta sfera, cu emisiile creierelor lor, ajungand la mentalul colectiv superior si la veghetorii divini. Acesti alesi primesc informatii exacte, prin inspiratie geniala, fapt pentru care produc adevarate revolutii in cunoasterea stiintifica, creatia de bunuri si valori, comportarea morala. Eu i-am numit pe acesti alesi iluminati creatori-morali, deoarece aceste atribute le sunt specifice.

Précis, va intrebati de ce Dumnezeu nu e mai democratic cu oamenii. Parerea mea e ca Divinitatea nu prea a avut cu cine discuta si pe cine inspira foarte mult timp. Creierele salbatice din urma cu 2-3000 de ani, cand s-au cristalizat miturile religioase, erau prea ignorante si prea lenese sa caute si sa cunoasca Divinitatea. Ele preferau sa-si creeze zei similari lor, care sa le justifice comportarea si sa le linisteasca temerile. Abia acum creierele umane au evoluat suficient, incat sa poata intui si cunoaste cate ceva despre Divinitate. Trebuie sa posezi un orgoliu de mistic perfect ignorant, sa afirmi ca poti cunoaste integral Dumnezeul. Informatiile stiintifice pe care le avem sunt putine, dar macar sunt sigure.

Ce stim despre Dumnezeu?

Foarte multi savanti din domenii de granita (genetica, neurologie, psihiatrie, fizica, chimie etc) si-au marturisit credinta in Dumnezeu. Daca indepartam din randul lor pe cei care au primit o educatie religioasa, au trait experiente personale extatice ori au imbratisat o religie din placere sau comoditate (New Age, budism, etc), tot mai raman multi. Cei mai credibili sunt tipii perfect rationali, care au fost atei sau liberi cugetatori si s-au trezit fata in fata cu fenomene inexplicabile. In timp ce studiau profunzimile stiintelor lor, au atins supranaturalul si au intuit ori au simtit prezenta Divinitatii. Unora le-a fost jena mult timp sa recunoascacredintele care nu se incadrau in nici o religie cunoscuta, de teama ridicolului sau din frica de presiunea turmei religioase. Dr Kazuo Murakami a aprofundat genetica vreo trei decenii. Cu cat descoperea mai mult, cu atat ramanea mai uimit de ce constata. Asa cum marturiseste in cartea sa Codul divin al vietii, Murakami simte „ceva maret”, o Inteligenta mai presus de capacitatea noastra de intelegere, dincolo de complexitatea extrema a genomului vietii. Pr.Dr. Dumitru Constantin Dulcan, specialist in neurologie si psihiatrie, studiaza de trei decenii „inteligenta materiei”. Cartea dansului cu acest titlu a fost si a ramas o lucrare uimitoare prin rigurozitate stiintifica, claritatea expunerii si forta argumentelor. O citesc cu sufletul la gura adolescenti, tineri si „nascuti mai devreme”, de cele mai diverse niveluri de cultura si profesii, cu credinte religioase diverse. Desigur, religiosii vad in aceasta lucrare o speranta de conciliere intre stiinta si religie, in forma criticata deja in primul subcapitol. Zadarnic! Imaginea Divinitatii din Inteligenta materiei nu se suprapune peste zeii nici unei religii. Dansul ne prezinta imaginea lui Dumnezeu de tip Inteligenta, Creier, Sursa informativa suprema si ultima.

Ce argumente aduc oamenii de stiinta in favoarea existentei Divinitatii? Iata cele mai importante:

1.Informatiile culese de la persoanele scoase din moarte clinica si de la cele cu constiinta  modificata de droguri psihedelice ne prezinta lumi superioare celei terrane, lumi vegheate de fiinte superioare luminoase. Aceste informatii, multe si verificate temeinic, coincid in descrierea caii parcuse pana la acele lumi (un tunel), a conversatiilor purtate cu veghetorii sau ghizii altor lumi, a starii de bine suprem traite acolo si a drumului facut inapoi, catre viata terrana. Avem probe sigure ca, deasupra lumii noastre terrane, exista mai multe lumi spirituale conectate cu a noastra, lumi la care avem acces prin moarte clinica sau definitiva, prin viziuni si calatorii ale corpului energetic (suflet). Aceasta organizare ierarhica presupune un Conducator si legi precise de functionare. Superioritatea veghetorilo ne facesa-i identificam cu mesagerii divini (ingerii), insa niciun martor n-a cunoscut Stapanul acelor lumi.

In acest caz, Divinitatea este presupusa, pe baza regulii ca orice sistem organizat de fiinte este condus de cineva. Pentru noi, acel cineva este Dumnezeu, chiar daca se va descoperi ca e liderul unei civilizatii extraterestre care isi matureaza spiritele pe trupuri fizice umane de pe Terra. Nu putem exclude nici ipoteza ca aceste informatii ar putea indica faptul ca suntem urmasii salbaticiti ai unor extraterestri exilati ori esuati pe Terra. In aceasta ipoteza, abia dupa ce murim spiritele noastre se intorc pe planetele de origine, mai multe la numar. Cu aceasta ocazie, informatiile stravechi , ascunse in creiere, se activeaza, trec in creierul energetic si-l informeaza despre directia in care trebuie sa zboare. sentimentul de placere extraordinara relatat de martori ar fi produs de scaparea din robia trupului fizic, pe de o parte si de reantalnirea cu civilizatia de origine, pe de alta parte.

In toate aceste ipoteze, noi ne inchinam unui conducator de lumi extraterestre pur spirituale, socotindu-l Dumnezeu.

2. A doua ipoteza porneste de la constatarea faptului ca nici un sistem nu se autodoteaza cu informatii. Daca luam un calculator nou, trebuie sa-i instalam programe care sa-l faca utilizabil. Complexitatea extraordinara a materiei vii de pe Terra, cu mai mult de 200 de milioane de specii, fiecare cu legile, instinctele si inteligentele proprii de viata, ne pune intrebarea: Cine a fost „ciberneticianul” care a instalat un program atat de complex si coerent? Evolutia darwinista, de la microorganisme unicelulare fara nucleu si pana la iscoditorul om, nu da raspuns complet la aceasta intrebare. Adaptarea la mediul natural de viata este valabila in anumite limite, dar inteligenta suprinzatoare a materiei vii depaseste cu mult simpla adaptare. Mai degraba avem de-a face cu o inzestrare a fiintelor terrane vii cu inteligente, de catre o Matrice energetica afectiv-informativa atoatecunoscatoare. In aceasta ipoteza, Dumnezeul Terrei este un camp mental superinteligent, o Hiperconstiinta invizibila, care distribuie programele de evolutie a fiecarei specii in parte, incepand cu preferatii – oamenii de geniu. In acest sens, pledeaza mai multe constatari stiintifice , ca de exemplu:

a. Daca pe planeta s-ar naste numai baieti sau numai fete, timp de 20-30 de ani, specia noastra s-ar stinge. In fiecare an, insa, raportul dintre bebelusii de ambele sexe este aproximativ constant, cu un mic avantaj pentru fete, deoarece un mascul poate fecunda mai multe femele. Nici macar programarile de sexe ale noilor nascuti n-au stricat proportia. Daca intr-un loc s-au nascut mai multi baieti, pentru ca asa au programat parintii, in alte familii s-au nascut mai multe fete, in mod spontan.

b. In timpul celui de-al doilea razboi mondial, au murit circa 40 de milioane barbati. In primii ani de dupa razboi, in natiunile lovite de acesta, s-au nascut masiv baieti, pana ce proprtia dintre sexe a fost restabilita.

Aceste doua exemple ne creeaza imaginea unei Hiperconstiinte planetare atoatecunoscatoare , care poate interveni in predeterminarea sexului copiilor ce vor fi nascuti. Nu e vorba de un caz, doua. E vorba de milioane de cazuri rezolvate concomitent. Asa ceva e supranatural si suprauman, fapt pentru care ii spunem divin.

c. Actiunea Hiperconstiintei se intinde si asupra regnului animal. De exemplu, dupa explozia de la Cernobal-Ucraina, soarecii de camp supravietuitori par sa fi fost dominati de o lege invizibila, care le-a asigurat revenirea la viata. In primul an dupa cataclism, s-au nascut mai multe femele care s-au imperecheat cu masculi existenti, refacand efectivul initial (un mascul fecundeaza mai multe femele).

Aceasta imagine de Dumnezeu-Duh al vietii, invizibil dar atoatestiutor, capabil sa intervina in viata fiecarui om sau a altei vietati, este sustinuta de foarte multe probe din stiintele naturale si din cele care studiaza omul (medicina, neurologia, psihiatria, psihologia etc.). Eu folosesc pentru aceasta latura observabila a Divinitatii terrane termenul de Hiperconstiinta.

3. Analiza evolutiei Omenirii din perioada relativ cunoscuta confirma imaginea Divinitatii-Hiperconstiinta si-i dezvaluie o serie de atribute di modalitati de actiune. Din ipostaza de civilizator si conducator invizibil al evolutiei Omenirii, Dumnezeu isi dezvaluie urmatoarele planuri si metode de actiune:

a.Umanitatea evolueaza continuu de la inferior la superior, din bestialitatea salbatica din urma cu sute de mii de ani, catre deplina civilizare si umanizare din viitor. Avem probe sigure ca strabunii cunoscuti au fost salbatici si ignoranti, fapt ce-i facea incapabili de comunicare cu Divinitatea. Ei erau robi ai naturii salbatice si ai instinctelor primare de hrana, aparare si reproducere, exact ca si animalele. Cunosteau putine informatii despre lumea inconjuratoare si reactionau ca fiarele in orice ocazie. Traiau in hoarde, foloseau unelte rudimentare si aveau obiceiuri abominabile (canibalism, paricid, incest, jertfe umane, idolatrie si zoolatrie etc.). Aceste date, probate de antropologie, arheologie, istorie si alte stiinte, contrazic flagrant alegatia unor mistici potrivit careia, initial in „epoca de aur” oamenii ar fi fost zei apropiati de Divinitate. Posibil ca asa ceva sa fi existat in urma cu circa 3-500 de milioane de ani, cand un grup de extraterstri ultracivilizati au colonizat Terra si au lasat urmele enigmatice exemplificate de mine in capitolele anterioare. Cine vrea sa cunoasca mai multe urme ale unei inalte civilizatii stravechi poate citi Codul lui Zamolxe. In orice caz, in ultimul milion de ani, strabunii nostri au fost salbatici, asa cum ni-i arata antropologia si arheologia.

Nici in urma cu 2000 de ani pamanteni n-au fost foarte civilizati, fapt pentru care persoanele care cred ca ritualurile de mistere practicate de ei in acea vreme ii apropiau de Dumnezeu se insala amarnic. De fapt, acele ritualuri magice constau in suspendarea constiintei si lasarea creierului emotional sa delireze orice salbaticii. Nostalgia dupa acele vremuri a unor oameni din timpul nostru indica activarea unor gene salbatice in personalitatile lor, activare urmata de tot cortegiul de trairi specifice: lene, naivitate, credulitate, aspiratie inconstienta catre magie si vraji etc. Nici un intelectual autentic nu invoca salbaticia idolatra din urma cu 2000 de ani ca proba a apropierii dintre Oameni si Divinitate, deoarece aceasta apropiere n-a existat. Ea a fost inlocuita cu deliruri mistice salbatice din care s-au nascut patru mari religii: hinduismul, mozaismul, crestinismul si islamismul. Religia inseamna ratacire mistica, idolatrie si indepartarea de Dumnezeu. Oamenii din timpul crearii religiilor erau naivi si inapoiati cultural, dar aceasta nu scuza ratacirea oamenilor moderni in problema Divinitatii. Salbaticii mistici nu cunosteau nici macar lumea Terrei si sistemului solar, nu posedau macar informatii superficiale despre stiintele si tehnologiile care ne-au adus in actuala faza de civilizatie (electricitatea, energia atomica, motorul cu ardere interna, avionul, naveta spatiala, etc).

b. Cum a procedat Dumnezeu pentru a transforma salbaticii idolatri din urma cu 2000 de ani in actualii oameni semicivilizati, dar aflati in proces de deplina civilizare si umanizare? In principal, a folosit urmatoarele metode:

 • A inspirat cunoasterea stiintifica a Lumii in care traim si a ajutat mereu pionierii acestei activitati. Marile

descoperiri si inventii care au civilizat Omenirea au fost facute de un numar relativ  mic de alesi sau mesageri ai Divinitatii, apoi au fost insusite de mase . Pitagora, Arhimede, Giordno Bruno, Leonardo da Vinci, Robert Fulton, Alessandro Volta, Rudolf Diesel, Gugliano Marconi, T.A. Edison, Traian Vuia, Aurel Vlaicu, Henri Coanda si multi altii au fost mesageri divini. Ei ne-au furnizat informatiile primite de la Divinitate, prin inspiratie. Acesti iluminati creatori morali, aflati intre Divinitate si Omenire, au condus si conduc civilizarea si progresul Umanitatii, prin cunoasterea corecta a Lumii.

 • Dumnezeu a inspirat iluminatii creatori morali cu cele mai importante creatii tehnologice pe baza carora am

evoluat catre actuala civilizatie. Creatiile alesilor divini au fost insusite de mase, patrunzand in intreaga Omenire.

 • In fine, Divinitatea a inspirat un numar redus de iluminati sa formuleze si sa impuna in Societatea Umana

norme de morala si de drept menite sa ingradeasca pana la lichidare spiritul bestial din oameni. Asa se face ca, in ultimii 2000 de ani, oamenii au renuntat la multe obiceiuri si insusiri salbatice, ajungand semicivilizatii de astazi. Suntem inca semicivilizati, deoarece n-am pierdut din fiintele noastre toate defectele si obiceiurile bestiale. Mai pastram ura, agresivitatea, pizma, lacomia, idolatria, ignoranta, credulitatea etc. de salbatici. Din cand in cand, in cate un individ, izbucneste chemarea bestiala, agresiva incestuoasa, perversa, retrograda.

c. Cum decurge evolutia condusa de Divinitate in prezent?

Asa cum vedem din probe, Divinitatea inspira si conduce direct sau prin veghetori divini un numar redus de iluminati creatori morali. Acestia sunt autorii si beneficiarii principali ai mentalului colectiv superior, prin care primesc inspiratii geniale, de la veghetorii divini sau chiar de la Divinitate. Restul oamenilor se stratifica in mai multe paturi, functie de gradul de cultura, creativitate si morala. Unii sunt mai apropiati de iluminatii  creatori morali si de mentalul superior, contribuind la evolutie si progres. Altii oscileaza la mijloc, sub impulsuri contradictorii. In fine, o patura destul de groasa este formata din indivizii inferiori, cu puternice reminiscente bestiale, care se opun constient sau inconstient evolutiei si progresului Umanitatii. Implicit, acesti rebeli se opun si vointei divine de progres si civilizatie.Dupa cum observati in societate, studiile facute, functiile detinute sau averea posedata nu plaseaza automat oamenii in clasa superioara, a progresistilor. In actuala Societate Umana, contradictorie si semicivilizata, intalnim deseori lideri poltitici sau economici din cea mai bestiala patura. Ei fac razboaie nedrepte, distrug conditiile naturale de trai, incalca principiile de morala si drept ori savarsesc alte fapte antidivine, chiar si sub masca unei puternice religiozitati. De exemplu, presedintele SUA, George Bush, religios, agent al celei mai retrograde organizatii oculte mondiale, a declansat si intretine razboaie de jaf, cu scopul de a imbogati furnizaorii de echipamente militare si petrolistii care exploateaza rezervele Irakului. Toate cultele si sectele religioase sunt idolatre si in contradictie cu vointa divina, furnizand un mare numar de retrograzi din randul adeptilor.

In concluzie, Divinitatea conduce lupta progresistilor umani impotriva bestialilor retrograzi. Victoriile din aceasta lupta sunt insesizabile, dar se acumuleaza mereu in favoarea progresistilor, asa cum s-au acumulat in toata perioada istorica cunoscuta de noi. Cu timpul, vom renunta la idolatria religioasa, asa cum am renuntat la ritualurile pagane. Vom renunta la ura si agresivitate, asa cum am renuntat la canibalism. Vom renunta la exploatare si inselaciune, cum am renuntat la sclavie si desconsiderarea femeilor etc. Victoria Divinitatii creator-morale este sigura, intr-un timp universal relativ scurt. Oponentii Divinitatii din aceasta confruntare nu sunt diavolii inventati de mistici, ci bestialii regresivi intre care religiosii sunt prezenti in numar mare.Plastic vorbind, in lumina acestor informatii, religiosii si produsele lor mintale din mentalul colectiv sunt satanii rasculati impotriva Divinitatii.

Variantele 2 si 3, desi credibile, complementare si sustinute de probe solide, nu ne spun nimic despre esenta si originea Divinitatii. Deocamdata trebuie sa ne multumim cu faptul ca Dumnezeu e o Hiperconstiinta atoatecunoscatoare care mentine echilibrul vietii planetare si asigura evolutia Umanitatii terestre.

4. Nu am dreptul moral de a trece sub tacere ipoteza conform careia Divinitatea este un camp mental foarte complex, creat de o inalta civilizatie extraterestra, cu scop de a dirija evolutia si progresul vietii pe Terra, incepand de la cele mai simple microorganisme si pana la fiintele umane. Pot accepta partial si aceasta varianta, insa ma intreb ce rost a avut cultivarea unor virusi producatori de bloi, a unor paraziti periculosi si a altor vietati nocive in „ferma Terra”. Intrebarea e valabila si pentru variantele 2-3: De ce Divinitatea asigura perpetuarea virusilor si a altor vietati nocive (paduchi, capuse, viermi intestinali etc.)? In cartea Codul lui Zamolxe, am imaginat un raspuns rational: toate vietatile nocive de pe Terra au fost aruncate asupra Omenirii de catre o civilizatie extraterestra inamica, in cadrul unui razboi biologic. Va convine explicatia? Daca nu va convine, va rog sa imaginati ceva mai credibil, deoarece e imposibil ca Dumnezeu sa fi produs vietati nocive, care secera vieti omenesti, vieti de animale si de vegetale folositoare!

5. Oamenii de stiinta mai folosesc ca argument in favoarea existentei Divinitatii si experientele lor personale extraordinare. Nu e vorba de trairi extatice sau mistice, in care subiectii simt un bine suprem si au tot soiul de viziuni cu ingeri, sfinti etc. Oamenii de stiinta au retinut numai cazurile perfect rationale, verificabile pe teren, in care s-au produs miracole adevarate, miracole ce incalca legile obiective cunoscute. De exemplu, legile matematice ale probalitatii ne spun ca e imposibil sa ai noroc continuu in jocurile aleatorii (intamplarea pozitiva apare numai din cand in cand). Iata un caz care incalca aceasta regula. Un aviator roman ateu, G.C., lupta in cel de-al doilea razboi mondial. In prima zi de razboi, in timp ce ataca Odesa, un glont incendiar sovietic i-a trecut din fata in spate, la 2 milimetri de inima si i s-a aprins parasuta. In aceste conditii, a zburat pana la Focsani, unde a aterizat. Ce inseamna 2 milimetri, functie de viteza glontului si a avionului? Noroc chior, veti spune. Acelasi aviator a fost ranit din nou, pe 16 aprilie 1944, deasupra satului Motca, langa Pascani. De aceasta data, o rafala trasa de sub burta avionului i-a smuls muschii interiori ai coapsei, pe langa testicule, a trecu pe langa fata lui si a iesit prin plafonul avionului. Ce inseamana un centimetru mai la dreapta, functie de viteza avionului si a rafalei? Iarasi noroc chior, veti spune. Aviatorul ranit a ajuns in lagarul de prizionieri de la Uman-Ucraina si a contractat tifos, pe fond de organism foarte slabit de pierderea de sange prin artera sectionata. Sovieticii nu aveau chef, nici medicamente sa trateze prizonierii, asa ca cei atinsi de tifos mureau pe capete. Muribunzii erau aruncati seara intr-un hambar in care fusese grau si erau lasati pana a doua zi, cand erau ingropati. G.C.  a ajuns in hambarul muribunzilor, cu febra mare si inconstient. Era ca si mort. Deodata, in creierul sau intunecat de boala, s-a facut lumina si i-a aparut chipul mamei sale. Aceasta il ruga sa nu moara, deoarece fratele sau murise deja la Odesa, lucru confirmat ulterior. Dimineata, cand sovieticii au venit sa-l ingroape, G.C. statea pe fund si ciugulea boabe de grau din jur. A supravietuit, a revenit in patrie si a mai trecut prin cateva pericole grace, evitand in mod inexplicabil moartea. A trait pana la 90 de ani si a murit cand a vrut el, prin incalcarea voluntara a unor interdictii medicale. G.C. a fost tatal meu. El m-a educat liber cugetator si mi-a aratat gravele rataciri ale religiilor. Ii voi prezenta intreaga poveste, in romanul Si eu am fost in Cer, in cursul anului viitor.

Pr. Dumitru Constantin Dulcan prezinta un caz si mai uluitor, in noua sa carte pe care o pregateste. Nu vi-l pot relata, din onestitate, dar va precizez ca eroul acestui caz, complet paralizat, a revenit la viata printr-un miracol care incalca toate regulile din medicina cunoscuta. Stiinta a adunat mii de asemenea cazuri inexplicabile stiintific si le-a analizat cu scepticismul cuvenit, cautand si alte explicatii decat interventia divina. In majoritate cazurilor, oamenii de stiinta au declarat ca numa interventia unei Inteligente superioare putea explica minunile. Probabil, unii dintre dumneavoastra au trait personal astfel de interventii miraculoase, in momente de mare cumpana. Eu am trait cateva minuni inexplicabile, care m-au determinat sa pornesc in cautarea Divinitatii Adevarate. Am studiat meticulos marile religii si le-am dat deoparte, deoarece nu am gasit in ele nici o scanteie divina, ci numai aberatii salbatice. Am studiat lucrari stiintifice privind viata si moartea, am rascolit prin fenomenele stranii (OZN, extraterestri etc.), pana ce am intelkes sufuciente informatii despre Divinitatea ocrotitoare a terranilor, daca nu si a tuturor lumilor universale.

Aveti la dispozitie informatii si ipoteze despre Divinitate adunate de oamenii de stiinta. Fiecare e liber sa le interpreteze si sa le foloseasca cum vrea.


Responses

 1. V-am văzut şi urmărit la TV-mai bine zis la OTV cu multă curiozitate şi mi-aţi stârnit interes.Aşi dori şi eu una carte ,,SECRETELE VÂRSTELOR DE AUR,, activi şi fericiţi, de 20 la 90 de ani.Ce date sau adresă să vă trimit? vă mulţumesc, aştept răspuns

 2. Domnule Corut , va rog f mult sa_mi lasati un mesaj. de unde pot cumpara cartea Secretele Varstelor de Aur. Multumesc Anticipat

 3. Cartile lui Pavel Corut le puteti cumpara de la http://www.drumulinvingatorilor.ro

 4. buna as vrea si eu cartea SECRETELE VIRSTELOR DE AUR dar nu stiu cum sa fac rost de ele acuma ma aflu in spania daca poate cineva sa ma ajute multumesc frumos

 5. unde putem sa revedem emisiunea cu pavel corut de la otv din data de31 octombrie 2008

 6. unde putem sa revedem emisiunea cu pavel corut de la otv din data de 31 octombrie 2008

 7. Cartile lui Pavel Corut le puteti cumpara de la http://www.drumulinvingatorilor.ro

 8. felicitari pentru expunerea de la otv ,domnule pavel pacat ca nu se inmultesc astfel de emisiuni

 9. eu am gasit-o pe http://www.carti-practice.ro si de astazi incep livrarile deoarece astazi a iesit din tipar, eu o comandasem de saptamana trecuta :).

  asteptam si alte asemenea carti pentru dezvoltarea personala.

 10. pe ce adresa putem sai trimitem scrisori lui pavel corut?

 11. buna,
  cauta pe youtube.com sau urmeaza link-ul asta:
  http://www.youtube.com/results?search_query=secretele+varstelor+de+aur&search_type=

  vizionare placuta,
  gabi

 12. ma aflu in SPANIA cum pot sa cumpar cartea”SECRETELE VIRSTELOR DE AUR”

 13. Multumim lui DUMNEZEU ca existati d-le CORUT!!!!!

 14. […]      https://danlupu.wordpress.com/2008/11/07/secretele-varstelor-de-aur-tineri-activi-si-fericiti-de-la-2… […]

 15. am facut comanda de trei carti,va rog sa-mi spuneti cind sosesc.multumesc

 16. pt Ana: Comenzile se fac la http://www.drumulinvingatorilor.ro
  Luati legatura cu ei

 17. Stimate Pavel Corut, sunt departe de casa, si recitesc cu drag cartile dvs, care le am cu mine aici .Sper ca MoS Craciun (i-am scris o scrisoare lui mosu, copiilor mei, care stau acasa in Sibiu)sa-mi aduca cartea SECRETELE VIRSTELR DE AUR.Multa sanatate, si viata lunga ,si putere sa mai scrieti astfel de carti.Cu,stima,Carmen Sandru, Palencia,Spania

 18. foarte interesant

 19. Salut!Nu intamplator am intrat pe acest blog.Sunt de aceiasi parere cu ceea ce spune domul Corut in cartea lui, aceea ca zeii biblici nu pot fi identificati cu ADEVARATA DIVINITATE.Spre exemplu zeul Sabaot identificat cu Dumnezeu a mancat un vitel si circa 80kg de turte in fatza cortului lui Abraham.Va dati seama ca cine manance trebuie sa digere.Nu ni-L putem inchipui pe Dumnezeu coborand din plan Divin in plan inferior uman sa manance.Hai sa fim seriosi!ntr-un alt pasaj, acelasi zeu Sabaot ,pretins Dumnezeu ,accepta ca generalul Eftali sa-si jertfeasca fiica de rug, in semn de recunostinta pentru ca i-a asigurat victoria impotriva inamicului.
  Trecand peste toate aceste palavrageli ale unor salbatici mistici, ma intreb cum in biblia se afla un cod secret, subiect gasit pe un alt blog(daca-mi solicita careva am sa-l indrum catre acel blog).
  Cateva exemple decodificate in biblia originala:
  “Fiecare progres al tehnologiei moderne a fost înregistrat în codul biblic. Fraţii Wright apar codificaţi alături de cuvântul “avion”, Edison este codificat cu “electricitate” şi “bec electric”, iar Marconi este codificat cu “radio”. Newton apare codificat cu “gravitaţie”. După cum am menţionat anterior, Newton intuia existenţa unui cod ascuns în Biblie, pe care însă nu l-a aflat; codul însă, “ştia” de Newton, deoarece, în codul biblic, alături de expresia “codul Bibliei” apare şi numele lui Newton”.
  Aici apare o contradictie de nedescris si total neacceptata.Regele electricitatii in niciun caz NU este Edison(chiar daca a inventat becul electric cu incandescenta) ci Nikola Tesla.Asemenea ca Marconi ar fi asociat in codul biblic cu radio, tot Tesla este raspunsul…

 20. De mentionat este faptul ca referitor la acel “cod biblic” nu sunt informatii stiute personal, ci doar culese de pe alt blog si gasite de asemenea si pe alte website-uri.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: