Posted by: danlupu | January 25, 2010

Cumplita Ratacire

Motto: Va veni ziua in care nasterea mistica a lui Isus, avand Fiinta Suprema ca tata, din pantecele unei virgine va fi asezata alaturi de povestea nasterii Minervei din creierul lui Jupiter.

Thomas Jefferson, fost presedinte al SUA

Initial, am vrut sa intitulez a doua parte a cartii Religia judeo-crestina este un amalgam de blasfemii si de falsuri grosolane. Acest titlu nu reusea sa cuprinda in totalitate cumplitele blasfemii si orori ale acestei religii, asa cum rezulta ele din textele pretins revelate divin si din documente istorice certe. Am folosit ca motto un citat din gandirea fostului presedinte american Thomas Jefferson (1743-1826), cu scopul de a atentiona pseudo-intelectualii religiosi ca sunt cu cel putin doua secole in urma Umanitatii prezente, daca nu cumva cu doua milenii. Fanaticii mistici vor incerca sa spuna ca Jefferson, presedinte al SUA intre 1801-1809, coautor al Declaratiei de independenta a SUA, a fost mason si anticrestin. Nimic mai fals! Masonii considera ca Biblia este o carte sacra (lumina), fapt pentru care o expun in templu, alaturi de Thora, Coran si Zend Avesta. Jefferson a fost un liber cugetator iluminat, care a reusit sa previna acapararea SUA de parazitii religiosi, fiind sustinut in acest sens de majoritatea populatiei doritoare de a trai intr-un stat laic.

Thomas Jefferson este un erou al statului laic american, stat in care religia prolifereaza puternic, prin fundatii subventionate de Oculta regresiva si ignoranta, dar nu reuseste sa se infiltreze in structurile statale, ca la noi. In urma cu mai mult de 150 de ani, luminosul Domn Alexandru Ioan Cuza a gandit aproape ca Jefferson, incetand plata tributului religios catre muntele Athos, secularizand averile manastiresti si inchizand templul masonic din Bucuresti. Parazitii religiosi s-au unit, l-au doborat de la domnie si l-au alungat din tara, sa moara printre straini. Un alt mare luminator, Mustafa Kemal Ataturk (1881-1938), a invins fanatismul si intunericul islamic din patria sa, fondand statul national turc laic. La astfel de personalitati ar trebui sa cugete politicenii nostri, inainte de a se ingramadi sa participe la ridicole ceremonii religioase. Ce vad ei acolo? Paraziti mistici imbracati in toale caraghioase, cu aurul atarnand pe ei ca pe niste cocote de lux, behaind tot soiul de aiureli. Ce invata ei acolo, la ceremonii religioase? Ca n-ai voie de nici o credinta curata si sincera, ci doar de ca trebuie sa te prefaci, pentru a pacali turmele de naivi religiosi. Aceasta practica murdara ne-a dat natiunea inapoi cu cinci decenii si tinde sa ne tarasca in intunecatul Ev Mediu. Treziti-va, romani!


Responses

  1. […] Cumplita Ratacire […]

  2. Foarte adevarat ce spune domnul Corut, omenirea a fost intr-o cumplita ratacire mult timp !!!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: