Posted by: danlupu | January 27, 2010

Biserica judeo-crestina romana e un cuib de paraziti si infractori, fragment din „Mantuirea de dupa cumplita Ratacire”, de Pavel Corut

UPDATE

Un principiu evanghelic ne indeamna sa vedem mai intai barna din ochiul propriu si mai apoi paiul din ochiul altuia. Ca atare, inainte de a judeca crimele si pungasiile catolicismului, e bine sa ne maturam ograda de gunoaiele judeo-ortodoxiei. Zilele trecute, la Targul de carte Gaudeamus, am fost contactat de un judeo-crestin care a incercat o stratagema naiva de manipulare impotriva mea. Mi-a spus ca afirmatiile mele de la o emisiune televizata (Codul lui Oreste) l-au dezamagit, deoarece nu se astepta ca tocmai eu sa nu fi inteles ca poporul roman a rezistat in patria sa gratie judeo-crestinismului. Am initiat o discutie amicala cu individul, pretins intelectual, constantand ca nu-mi citise nici o singura lucrare, dupa cum nu citise macar superficial textele de baza ale judeo-crestinismului. In concret, imprastia slogane fabricate de parazitii judeo-crestini, bune pentru zapacit retardati mintal, de tipul poporul roman s-a nascut crestin, pe noi ne-a crestinat Dumnezeu, numai crestinismul ne-a salvat etc. L-am trimis sa puna mana pe textele originale, sa-si studieze macare dogmele si ritualurile religiei pe care o sustine cu atata infocare.

Daca ne distantam clar de mituri, chiar si de cele care ne plac, pentru ca au fost ale strabunilor nostri ori de confirma teorii convenabile, constatam ca judeo-crestinismul ortodox a fost o moda tarzie in viata neamului nostru, moda care n-a patruns in filonul profund al firii noastre nici macar acum, dupa mai mult de un mileniu de eforturi de crestinare. In perioada in care miturile evanghelice plaseaza nasterea si faptele lui Jeshua-Christos, neamul nostru, geto-dacii, dispuneau de un teritoriu de circa 8-10 ori mai mare decat cel prezent si de o populatie mai numeroasa de cel putin patru ori. Maruntele zeitati temporare fusesera maturate de reforma zamolxiana astfel ca singurul intermediar intre oameni si Dumnezeu mai ramasese, Zamolxe (Zamolxis). Daca as da religie cat de cat de mic credit civilizator, as sustine si as proba ca geto-dacii au fost monoteisti. Civilizarea insa se desfasoara exclusiv pe baza de cunoastere stiintifica a Lumii, pe creatie materiala si spirituala progresista si pe o severa comportare morala.

Judeo-crestinii se vor repezi sa afirme ca geto-dacii s-au civilizat prin insusirea celor 10 porunci ramase de la Moise si preluate ulterior de de Jeshua-Christos. Nimic mai fals! Intreaga lume europeana a cunoscut si a respectat mai multe norme morale net superioare celor 10 porunci enumerate de crestini, cu mult timp inainte de crestinare. Normele respective circulau in Europa scrise pe table de arama sau de aur si nu incepeau cu aberanta declaratie a zeului- Eu sunt domnul dumnezeului tau… Dumnezeu nu are nevoie sa-si afirme atotputernicia, nici sa-si instige adoratorii impotriva unor zei salbatici. Luptele dintre zeitati, specifice israielitilor lui Moise, n-au fost cunoscute de geto-daci. Conform marturiilor istorice contemporane, geto-dacii au avut o credinta nestramutata in nemurirea sufletului, net superioara confuziilor din Vechiul si Noul Testament, fapt ce ii facea netematori de moarte. Atat trebuie sa retinem noi din zamolxianism, deoarece restul este salbaticie inerenta acelui timp (sacrificarea solului trimis la Zamolxe, mai ales).

In ce priveste comportarea morala, nici un istoric antic si din primele secole de dupa crestinare nu imputa geto-dacilor vreo abatere de tipul celor intalnite cu gramada in Vechiul Testament (pruncucidere, genocid, furturi, xenofobie, inselaciuni, zoofilie, izolare etnica, homosexualitate etc. ). Geto-dacii se comportau curat si demn, asa cum au recunoscut marii istorici Herodot, Iordanes, Paul Mac Kendrick si multi altii. Ei nici macar nu cunosteau elementare notiuni despre perversiunile sexuale (zoofilie, pederastie etc) in care abunda „sfanta scriptura”. Normele morale geto-dace, transmise oral si impuse prin forta comunitatilor, erau cu mult superioare  actualei „morale” crestine. Pana si consumul de bauturi alcoolice fusese starpit, inca din timpul regelui Burebista. In intreaga istorie a hiperboreenilor, tracilor si geto-dacilor nu gasim un singur zeu care sa instige la genocid, cotropire, pruncucidere, jaf etc.,  cum gasim in Vechiul Testament. Viata lor decurgea cand mai pasnic, cand mai violent, functie de interventiile straine, dar niciodata nu au cazut in bestialitatea israielitilor din Vechiul Testament. Aceasta ne-o spun probele istorice sigure.

Inca din primele secole ale erei noastre, judeo-crestinii au fost criticati de contemporani pentru ususrinta, rapiditatea si modul contradictoriu in care isi modificau textele pretins sfinte. Ei se excomunicau reciproc, inventau noi povesti si mai gogonate, apelau la ritualuri bizare, ca orice secta mica, fapt ce le-a atras antipatia de masa in lumea ariana culta. Daca turmele de sclavi si de liberti n-ar fi aderat la noţri, judeo-crestinismul nu ne-ar fi lovit niciodata.

Judeo-crestinismul ortodox roman incepe cu o legenda pe care, in prezent, parazitii mistici se straduie s-o transforme in adevar istoric- legenda sfantului Andrei. In fiecare an, mii de intoxicati religiosi merg la pestera in care au trait niste judeo-crestini salbatici, pretinsa pestera a sfantului Andrei si se inchina la niste ciolane de om sau de vita, pretinse moaste ale aceluiasi sfant. De ce nu ganditi, oameni buni? Conform evangheliilor canonizate, Andrei pescarul a fost recrutat pentru secta noţri, de catre Jeshua, cam pe la varsta de 30-40 de ani. Sa presupunem ca e adevarat ca si-a parasit familia, a urmat calea sectei notri si a ajuns in Europa. Cum a putut face acest lucru, cand Judeea era ocupata de romanii care nu permiteau decat circulatia supusilor lor? In ce limba vorbea Andrei cu romanii, grecii si geto-dacii, cand el, ca orice om modest, cunostea numai ebraica? Va puteti imagina un singuratic de vreo 40 de ani, circuland printre grecii, romanii si geto-dacii aflati in lupte crancene? Putea patrunde in Dobrogea, teritoriu viu disputat, sa se apuce de povestit despre Jeshua „mantuitorul” unei populatii zamolxiene aflate in razboi? Povestea sfantului Andrei e mitologie fara baza, dar exploatata nemilos de religia judeo-crestina ortodoxa.

Ortodoxia (orto-drept,, doxia-parere, opinie) n-a fost niciodata o credinta dreapta, ci o religie insinuata treptat in neamul geto-dac, pe masura decaderii sale numerice si teritoriale. Ea a inaintat lent, prin misioanarii greci cunoscatori ai limbilor folosite de neamurile geto-dace, in mai mult de un mileniu. In toata perioada navalirii popoarelor migratoare nu gasim urme solide de viata judeo-crestina pe teritoriul romanesc. Abia dupa cristalizarea statelor feudale romanesti, judeo-crestinismul si-a facut aparitia ca o moda imprumutata din Bizant. Voievozii romani n-au preluat-o pentru ca s-ar fi prapadit de incredere in ea, ci pentru a oferi populatiei un spectacol impresionant, in limbile greaca si slavona, pe care nu le intelegea nimeni. Pana si Maria Sa Stefan cel Mare, sanctificat de judeo-crestini pentru bisericile ridicate, a incalcat cu nosalanta toate poruncile crestine, incepand de la adulter si pana la omor.

Salvarea natiunii romane poate fi inteleasa numai daca studiem in profunzime viata de zi cu zi a populatiei geto-dace supusa crestinarii. Traditiile precrestine geto-dace, adanc inradacinate in sufletul neamului nostru, ne-au ferit de completa ratacire judeo-crestina. Propagandistii crestinarii, in majoritate greci, au trebuit sa accepte traditiile, obiceiurile si normele morale zamolxiene deja existente, sa le incadreze cumva in religia lor ori pur si simplu sa le dea un sens crestin, prin noi legende fabricate ad-hoc. Aceasta explica de ce la noi nu s-a manifestat intoleranta religioasa de tip bizantin ori catolic, de ce nu am cunoscut Inchizitia, de ce nu am ucis persoane de alta credinta, ci dimpotriva, le-am ocrotit. Preotii judeo-crestini din teritoriile romane au trebuit sa accepte colindele laice pana in ziua de astazi, sa permita dansuri cu masti si rasul la inmormantari (vezi cimitirul vesel de la Sapanta), sa faca compromisuri cu dogmele si ritualurile unei populatii care vedea in diavoli un fel de fiinte inofensive sau chiar simpatice etc. Nimic din seriozitatea extrema a zamolxianismului n-a mai ramas in comportarea preotilor judeo-crestini. Exemplul lui Daniil Sihastrul, atat de uzitat de judeo-crestini, poate pacali numai naivii. Daca-i studiati pestera, veti descoperi ca Daniil era un zamolxian tarziu, nicidecum vreu propagandist judeo-crestin.

Imperiul Bizantin, capitala judeo-crestinismului ortodox, a dat semnalul imoralitatii si infractionalitatii din toate natiunile ortodoxe. Schilodirea necrestinilor, pretinderea tributului religios catre „muntele sfant” Athos, intoleranta fata de cei care nu se rugau in limba greaca etc, au fost primele semne ale terorii religioase. Aceasta teroare n-a reusit insa sa patrunda in mintile si sufletele daco-românilor, popor educat de insusi Yamolxe in respect pentru viata si credinta altui om, din orice neam. Inca din timpul lui Pitagora (sec. 5i.e.n.), pelerinii geto-daci din orasele grecesti cereau si primeau gazduire in numele lui Zamolxe. De acelasi tratament s-au bucurat pelerinii, negustorii si colonistii greci si romani stabiliti in Dacia. Strabunii nostri n-au fost invatati sa urasca si sa ucida oameni inchinatori la alti zei, nici sa le distruga obiectele de cult. Mai tarziu, in epoca feudala, romanii din toate provinciile au dovedit omenie fata de prigonitii religiosi lipoveni, husiti, luterani etc. Probabil, ei simteau instinctiv, ceea ce cunoastem deja cu exactitate: deasupra maruntelor certuri religioase, a existat, exista si va exista Atotputernicul Dumnezeu, nicidecum zeii creati de minti salbatice ori chiar bolnave.

In aceasta atmosfera zamolxiana, care n-a disparut integral nici in zilele noastre, indivizii care au tradat credinta strabuna, devenind propagandisti ai unei religii straine de firea noastra ariana, au trebuit sa apeleze la tot soiul de minciuni, legende inselatorii si compromisuri. Ei n-au avut nici o scuza pentru importarea zeului Jeshua-Christos din salbatica si arida Judee. Numai orgoliile marunte, de a se vedea in functii religioase, aplecarea catre ritualuri complicate si inutile si goana dupa castiguri materiale poate explica de ce unii daco-români si-au tradat credinta strabuna si au aderat la judeo-crestinism, in calitate de preoti.

Sa ne miram ca soarta ne mai doare

Si-n cupa vietii ploua cu venin,

Cand ne-am vandut strabunii prin oboare

Si Dumnezeul l-am schimbat pr vin?

Cand zeii surzi si sumbri din icoane

Sunt marfuri procurate din import,

Iar popii jehudei ne murmura in strane

Ca viitorul nostru e trecut si mort?

Aceasta e cea mai grava infractiune savarsita de preotii judeo-crestini, tradatorii credintei strabune: au inlocuit cultul zamolxian al vietii si al nemuririi cu un cult al spaimei, al mortilor si al fantasmelor post-mortem. Sufletele curate ale daco-românilor au fost murdarite cu toate povestile israilite blasfemice analizate deja. Daca operatiunea de crestinare s-ar fi desfasurat in limba romana, am fi disparut din istorie. Norocul nostru a constat in faptul ca majoritate populatiei nu intelegea nimic din slujbele tinute in limbile greaca si slavona. Daco-românii au preluat din judeo-crestinismul medievl aproape numai legende si ritualuri compatibile cu ale lor: scenete privind nasterea zeilor, colindele laice abia atinse de urme de crestinism, cultul Maicii Pamantului (confundat cu cultul Maicii Domnului sau al Fecioarei). Ei n-au ajuns insa nici acum sa-l invoce, in proportie de masa, pe Jeshua Christos in locul lui Dumnezeu, cum s-a intamplat cu natiunile britanica, americana si sud-americane.

Parazitismul propagandistilor judeo-crestini (preoti, calugari etc) va este cunoscut. Ei nu muncesc la fel ca noi, pe motiv ca se roaga zeilor judeo-crestini pentru iertarea pacatelor noastre, pentru sporul nostru in munca si familie etc… Aceasta este magie salbatica, descinsa direct din comuna primitiva. Adevaratul Dumnezeu stie exact ce meritam fiecare, fara nici un fel de ruga proprie ori facuta prin preoti. De ce desconsiderati atotcunoasterea si atotputernicia divina, mergand la parazitii relkigiosi sa va rezolve problemele intime, dintre dumneavoastra si Divinitate?

Odata infipti in carnea natiunii daco-romane, parazitii judeo-crestini au inceput sa-i suga fara mila sangele si vlaga. Timp de secole, am platit tribut religios „muntelui sfant Athos”, o smecherie impusa de liderii judeo-crestini bizantini. Cu ce e mai sfant Athos decat muntii nostri? Cu nimic! Primea muntele tributul? Nu! Tributul religios, format din produse (vin, miere, branza, blanuri, odoare etc) si bani era insusit de parazitii religiosi greci, care faceau adevarate orgii pe „muntele sfant”. Naivii daco-români au fost pacaliti sa cumpere pe bani grei niste oase pretinse ale unei sfinte Paraschiva. Grecii le-au vandut, au incasat banii si au confectionat o noua serie de moaste ale aceleasi sfinte. Cu ce ne-au ajutat ciolanele „sfintei” Paraschiva in zbuciumata noastra istorie? De la crestinare si pana in prezent, neamul daco-român a fost ori in lupta disperata pentru supravietuire (asa cum este si acum), ori ingenuncheat, umilit si jefuit de imperii mai puternice. Noi, urmasii celor care stapaneau mai mult de un sfert din Europa, am ajuns obiectul negocierilor dintre venetici de tot soiul. Cu ce ne-au ajutat sfintii judeo-crestini sa ramanem oameni demni, sanatosi si prosperi? Cu nimic. Ei sunt simple plasmuiri ale unor minti salbatice.

Maria Sa Alexandru Ioan Cuza, cel mai luminat domn modern al daco-românilor, a incetat plata tributului catre muntele Athos si a secularizat averile manastiresti, averi in totala contradictie cu dogma judeo-crestina. Parazitii judeo-crestini, in frunte cu mitropolitul, si-au dat mana cu judeo-masonii si „monstruoasa coalitie”, silindu-l pe luminosul nostru Domn sa abdice. In locul lui, a fost adusa dinastia straina Hohenzolern, promotoarea celei mai murdare si mai corupte activitati politice posibile, de care n-am scapta nici acum. Biserica judeo-crestina jubila insa, deoarece Hohenzolernii si-au aliat-o la exploatare, dupa modelul feudal vestic. Aurmat proclamarea autocefaliei BOR si traducerea textelor judeo-crestine in limba romana. Era prea tarziu, insa. Era in urma cu ceva mai mult de un secol, adica, in momentul cand Europa se trezea din magia neagra a judeo-crestinismului.

Preotii judeo-crestini de toate rangurile nu s-au simtit niciodata „slujitorii lui Dumnezeu”, cum pretindeau, ci membrii unei alite parazite, cu drept de spoliere nemiloasa a daco-românilor. E suficient sa citim marturiile directe ale unor fosti preoti (Ion Creanga, Damian Stanoiu, Tudor Arghezi etc) pentru a intelege ca BOR a functionat si inca functioneaza ca o organizatie mafiota, in care conteaza numai fidelitatea fata de gasca si de „marele nas”- patriarhul. Ce ne spun faptele din trecut?

 1. preotii judeo-crestini au practicat dijmuiala, inselatoriile, incalcarea propriilor dogme, lupta pentru parohii mai bogate etc, ca niste talhari.
 2. Manastirile judeo-crestine au fost si au ramas cuiburi de chefuri, lenevie, perversiuni sexuale si pacalire a „oitelor” proaste, care vedeau har, acolo unde era numai tehnica de manipulare.
 3. BOR a fost una dintre cele mai bogate institutii inca de la formare si continua sa se imbogateasca, pe spinarea noastra. BOR construieste tot soiul de sandramale kitschoase, pentru devotatii lor adunatori de arginti
 4. Traficul de influienta, luarea si darea de mita, compromisuri morale, jecmanirea bietilor sateni de alimente „sfintite”, cu care popii isi hranesc porcii etc sunt obiceiuri ale parazitilor judeo-crestini.
 5. Promovarea in ierarhia BOR se face pe mita (mai nou, numai in valuta), nu pe niste criterii cat de cat oneste.
 6. Parazitii BOR au pactizat intotdeauna cu puterea politica, fie ea cat de odioasa, de la legionari sau comunisti si pana la actuala mizerabila clasa politica, cu scopul de a-si asigura privilegii. Fostul patriarh Teoctist l-a sprijinit pe fostul presedinte Nicolae Ceausescu cu o declaratie de infierare a „huliganilor din Timisoara”, pentru ca, numai dupa o zi, sa se prezinte la TVR, sa-si dea adeziunea fata de „revolutie”. N-am avut puterea de a deveni martiri, se scuza Arapasu-Teoctist. Zece ani mai tarziu, acelasi patriarh a inclinat balanta alegerilor prezidentiale in favoarea criminalului ateu Ion Iliescu si in defavoarea fanaticului religios Corneliu Tudor, proband ca judeo-crestinismul este una dintre cele mai cinice religii.
 7. Spovedaniile facute de naivi in fata preotilor judeo-crestini sunt mai publice decat stirle mass-media. Ele sunt folosite ulterior la santaj, viol, denuntare etc. Daca pana si mitropolitul Pimen Suceveanul s-a dovedit informatorul Securitatii (cu doua dosare!), in cine sa mai ai incredere? Majoritatea clericilor judeo-crestini au fost, sunt si vor fi informatori ai serviciilor secrete statale sau transnationale (ale Ocultei regresive).
 8. Primul punct din planul Ocultei regresive de a distruge natiunea romana precizeaza cinic si clar: Populatia va fi imbecilizata prin religii si alte forme de manipulare mistico-superstitioasa, incat sa nu observe masurile economice intreprinse de noi. Cine au sarit primii sa execute indicatiile Ocultei regresive? Parazitii judeo-crestini, in frunte cu patriarhul. Ziceti ca Oculta regresiva e o inventie a manipulatorului Pavel Corut, pentru ca asa v-au spus agentii ei? Cititi lucrarile colonelului John Coleman, adjunct al sefului CIA si rezident al acestui serviciu de spionaj pentru zona afro-asiatica! Veti ramane stupefiati in fata dezvaluirilor facute de acest curajos ofiter american, care a platit cu viata deconspirarea celor trei sute de lideri mondiali ai Ocultei Regresive (regina Marii Britanii, clanul Bush etc). Ce interes avea un ofiter american cu un rang atat de inalt si cretin pe deasupra sa ne manipuleze? Omul a spus adevarul si a fost lichidat, caci crima face parte din arsenalul religios.
 9. Traficul cu voturi si prezenta preotilor judeo-crestini in organele de conducere statale centrala si locala fac parte din obiceiurile negative ale BOR. Daca aceasta nu este o infractiune, atunci ce este?
 10. Cu ce obraz privesc preotii judeo-crestini in ochii amaratilor natiunii, cand cer cu nerusinare taxe pentru orice serviciu (desigur, inutil), desi sunt platiti de stat, cu bani smulsi din buget? Nici un lider politic n-a propus anularea acestui parazitism religios, desi BOR este idependent de stat. Cine nu contesta parazitii judeo-crestini? Amaratii care se tem de ei, deoarece ii confunda pe acesti diavoli in sutana cu slujitorii Domnului. Ce fel de slujitor al Domnului este preotul reformat Laszlo Tokes, un terorist psihic caruia nu i-a scapat o singura insulta, calomnie si instigare la dezbinare etnica? La fel ca el, sunt majoritatea covarsitoare a colegilor sai, din orice ramura judeo-crestina.
 11. Parazitii judeo-crestini aduna aur si-l pun pe ei ca niste cocote de lux. De la cine smulg acest sur infractorii religiosi?

Va urma

Cititi si:

Cumplita Ratacire

Manturiea de dupa Cumplita Ratacire


Responses

 1. […] Biserica judeo-crestina romana e un cuib de paraziti si infractori, fragment din „Mantuirea de dupa cumplita Ratacire”, de Pavel Corut […]

 2. […] Biserica judeo-crestina romana e un cuib de paraziti si infractori […]

 3. CORUT RATACESTE PE UNDE II CONVINE NEACCEPTAND DECAT INTERPRETARI AD LITERAM

 4. pavel corut o valoare a romanimii,care din pacate unii indogmati si cu interese il ataca fara nici o baza solida. Bravo domnule corut ,nu va lasati si fiti in continuare cum ati fost din totdeauna PUTERNIC ! !

 5. […] Coruţ a spus că biserica creştină şi în special cea creştin-ortodoxă română este de rahat, că şleahta preoţilor este una de profitori cu burtă. A mai spus că ar propune demascarea […]

 6. A apărut ROMÂNUL S-A NĂSCUT ZAMOLXIAN
  gratis la:

 7. Pavel Corut,Vadim Tudor si Gigi Becali.Trei mari patrioti mediatizati puternic, la vedere(sigur sant si alte multe sute de mii de romani asemanatori acestira pe care nimeni nu-i cunoaste).Fiecare avand statute prorii in ce priveste;cultura,educatia(Scoala) si metodele de supravietuire printe invadatorii neamului romanesc,dar toti trei avand nimbul de aur al dragostei fata de tara lor si fata de neamul romanesc,in felul lor.Cine este acel CINEVA care sa-i uneasca in nobilul lor suflet pentru binele Romaniei?

 8. Pavel Corut are alaturi multi multi foarte multi cititori, cu zecile de mii care sunt de acord cu ideile lui avangardiste , care sunt reale si in pas cu timpul.
  Trebuie sa scapam de orice mijloc de coordonare inutila si vom ajunge si la politicieni , mi-a placut ideea, politicienii sunt angajatii nostrii, daca nu se vor comporta in interesul firmei ii vim da afara, cat de curand.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: