Posted by: danlupu | April 30, 2011

Cum vor evolua fenomenele mistico-religioase in urmatorii 10 ani? (fragment din Trandafirul Nisipurilor de Pavel Corut, aprilie 2011)

a. Clericii vor deveni si mai agresivi, si mai hrapareti, si mai nerusinati in pretentiile lor. Aceste pozitii vor trezi la realitate un segment din populatia romaneasca, indreptandu-l catre liberi cugetatori si atei. La recensamantul anterior, mai mult de 99.9 % din populatie si-a declarat apartenenta la un cult religios si mai putin de 20.000 de locuitori s-au p[rezentat atei sau liber cugetatori. Foarte probabil, la recensamantul din acest an, procentul ateilor si al liberilor cugetatori va creste catre 1%, ceea ce inseamna o mare victorie a spiritului uman progresist.

b. Vor continua confruntarile idioate dintre judeo-crestinii ortodocsi si judeo-crestinii din alte ramuri: romano-catolici, greco-catolici, reformati, protestanti, iehovisti, evanghelisti, baptisti etc. Divizarea si lupta dintre judeo-crestini constituie cea mai sigura proba ca religia respectiva nu are nimic in comun cu Dumnezeu, ci e o creatie salbatica, contradictorie si daunatoare pentru mintea omeneasca.

c. Islamul se va infiltra in continuare in populatia romaneasca, atat prin imigranti, cat si prin romani atrasi la aceasta religie. Actiunea expansionista a religiei islamice este sustinuta financiar de cercuri de interese din lumea araba, fapt ce explica bogatia si diversitatea materialelor lor de propaganda. Islamicii vor ridica noi si noi pretentii de libertate religioasa, inclusiv de-asi construi moschei si de a deschide scoli iar guvernantii nostri incapabili le vor permite din ce in ce mai multe manifestari. In mod normal, ar trebui sa adoptam pozitia Germaniei, exprimata de doaman Angela Merkel, de a cere imigrantilor sa se integreze in civilizatia noastra.

d. Budismul si misticismul chinezesc continua sa se infiltreze in natiunea noastra, pe cai deja verificate: imigrare, influientarea mistica a unor pseudo-intelectuali, raspandirea unei immense cantitati de literature mistica ( calendarul ciclic chinezesc, zodiacul chinezesc, tehnici de meditatie si invocare a spiritelor etc.). Imigrantii chinezi sunt doar cercetasii unei imense armate de invazie culturala asupra civilizatiei rationale ariene. Ei nu se metiseaza, ci se izoleaza in comunitati inchise, in multe cazuri infractionale, actionand impotriva traditiilor si culturii dintaracare le-a dat libertati. Deja, avem grave probleme cu comunitatea chineza din Romania, infractionala in proportii ridicate, iar aceste probleme se vor adanci, mai ales daca guvernantii iresponsabili vor permite construirea de enclave de tip China Town.

e. Un segment destul de mare de adolescenti si tineri vor refuza orice forma de intoxicare si indoctrinare religioasa, punand bazele miscarii de revenire la normal a intregii natiuni. Acest segment trebuie selectat, instruit si ajutat inca de pe bancile scolii, deoarece este singura speranta curate de viitor.

f. Uniunea Europeana va atentiona liderii politici romani pentru gravele incalcari ale drepturilor omului, facute la instigarea clerului de diverse orientari. Aceasta va adduce cel putin in discutie mass-media problema privilegiilor religioase, ale agresiunilor mistice si ale limitarii de catre religie a drepturilor cetatenesti prevazute in Constitutie.

g. Catedrala otravirii neamului va inghiti mai mult de jumatate de milliard de euro, dar nu va fi un success, ci o pata pe obrazul celor care au initiat si sustin constructia.


Responses

  1. Islamismul nu are sanse sa infloreasca ca si religie pe pamant romanesc,
    Clericii vor deveni agresivi incercand sa-si reimpuna regulile si legile care le aduc venituri, vanzandu-l in continuare pe Dumnezeu pe bani.
    Vor face pe dracu in patru sa apara marturii ale existentei lui Isus si ale apostolilor, dar vor fi contestate de catre unii cercetatori. Se vor mitui totusi istorici importanti pentru aprobarea unor marturii ca fiind reale si asta cat de curand .
    Uniunea Europeana nu va aentiona liderii politici pentru ca atacarea BOR s-a facut cu aprobarea lor, nimic nu misca fara aprobare.

  2. Catedrala mantuirii Neamului , nu otravirii !


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: