Posted by: danlupu | May 13, 2011

Fratia Creatorilor Paranormali – II – (fragment din Parapsihologie Practica, de Pavel Corut)

Iata ce masuri de prima urgenta cred eu ca trebuie sa luam cu totii:

1. Pozitivati-va propriile personalitati, prin dezvoltarea caltatilor si reducerea defectelor de personalitate, pe baza materialelor scrise de mine ori de alti autori!

2. Formati microclimate (anturaje) pozitivate, impreuna cu persoane care gandesc, simt si actioneaza la fel ca dumneavoastra!

3. Sugestionati pozitiv toate persoanele cu care intrati in contact, de la membrii de familie si pana l necunoscutii de pe strada care va intreaba ceva! E atat de usor sa vorbesti frumos, politicos, amabil, calduros si convingator! E atat de usor sa zambesti incurajator unui disperat ori calduros, unui insingurat! E atat de usor sa spui o vorba buna, care poate fi mai eficienta decat un medicament! E atat de uso …

4. Inarmati-va cu informatii corecte si incepeti sa practicati cultul creatorilor morali in familia si anturajul dumneavoastra! E simplu sa vorbesti elogios despre creatori, in loc sa glorifici luptatorii sau chiar infractorii. E mult mai benefic pentru dumneavoastra si copii daca ei invata de mici sa admire profesiile creatoare si creatorii care le practica. Astfel ei nu vor deveni imorali, lenesi, superficiali sau infractori. La inceput, va fi greu sa convingeti un copil ca e mai sanatos si mai demn sa devina un creator, decat un necreator, deoarce semicivilizatii terrani platesc foarte bine multe profesii necreatoare ori chiar nocive (fotbalisti, starlete porno, traficanti de droguri, astrologi, vrajitori, preoti, luptatori si boxeri, activisti de partide ori religiosi etc.). Biografiile marilor descoperitori, inventatori si reformatori va vo ajuta sa le inloculati copiilor credinta ca adevaratii luminatori ai Omenirii sint creatorii. Asemenea copii nu vor ezita sa devina fermiei, meseriasi, artizani, mineri, siderugisti, forestieri, apicultori etc. profesiile creatoare au si varfuri de maxima inteligenta si cultura, cum ar fi inventatori, inovatori, descoperitori, cercetatori, scriitori, artisti plastici, muzicieni etc. Aveti la indemana cateva zeci de profesii creatoare cu care sa sugestionati pozitiv copii si tinerii.

5. Nu cunoasteti toate persoaele care fac parte din aceeasi fratie telepatica cu dvs, insa sinteti siguri ca schimbati cu ele mesaje telepatice in mod continuu. Cu siguranta, toate persoanel dragi in plan fizic sint si corespondenti telepatici (sot-sotie, copii, parinti, frati, iubiti etc.) Aceasta va obliga sa puneti in circitul telepatic numai ganduri, sentimente s imagini pozitive. Nu lasati nici un factor personal sau socialsa va negativeze sentimentele, gandurile si imaginatia! Gnditi mereu pozitiv, cu caldura sufleteasca, la cei dragi si la membrii anturajului! La randul lor, ei vor simti mesajele, le vor insusi si le vor retransmite cttre corespondentii lor dintarasau din strainatate. O singura informatie pozitiva si plina de speranta se poate raspandi la nivel mondial, in numai cateva minute. Acesta este unul din marile secrete ale supravietuirii Omenirii terrane: cei mai pozitivi terrani au contrabalansat mereu, cu mesajele lor, balastul negativ raspandit de negativisti 9retrograzi, bestializati).

 

6. Dezvoltati relatii pozitive cu viul inferior, deoarece va intareste personalitatea! Intretineti cel putin cateva flori si plante de apartament, cu care sa comunicati telepatic si pozitiv! Faceti cat mai multe deplasari in natura, sa va eliminati reziduurile psihice ale vietii inchise intre ziduri! Daca aveti posibiitatea , imbinati armonios activitatea intelectuala cu cea fizica, asigurandu-va sanatateaorganismului! Eu intretin o microferma horticola care imi asigura sanatatea si buna dispozitie, pe langa vantajele economice ce nu pot fi neglijate. Daca sinteti singuri si predispusi la tristete, folositi animale de companie vesele!

7. Dezvoltati pasiuni creatoare extraprofesionale, deoarece va intretin sanatatea si va pozitiveaza personalitatea! Majoritatea profesiilor duc la o anumita rutina, mai ales daca nu sint creatoare. In compensatie, puteti dezvolta pasiuni creatore cu specific intelectual (pictura, sculptura, scris, muzica, etc) sau pur fizic (horticultura, artizanat, mestesuguri, etc). Personlitatea pozitivata radiaza in jurul ei, in mod telepatic, ganduri, imagini si sentimente pozitive.

8. Daca posedati si alte capacitati paranormale decat telepatia, folositi-le in mod exclusiv pasnic, creator si moral! Nu va lasati platiti pentru a agresa psihic alte persoane! Sfatul vi se pare paranoic? Amicii mei, am informatii sigure, de la sursa, ca anumiti bioenergoterapeuti din tara noastra au fost si sint folositi de diverse grupari politico-religioase pentru a agresa psihic diverse personalitati. La fel procedau si unii membri MISA, cand Gregorian Bivolaru era in tara. Eu am dat sfatul cel mai intelept. Daca ati dobandit o capacitate vindecatoare prin nastere si ati perfectionat-o prin instruire, e pacat sa vi-o folositi in mod agresiv. Deosebirile de pareri politice, economice sau religioase se rezolva prin discutii civilizate si argumentate, nu prin lovituri psi. Va rog sa reciti codul deontologic al paranormalilor, expus de Stanley Krippner, la Congresul Mondila de Parapsihoogie de la Praga (1973)! Eu l-am expus la inceputul acestei lucrari, sa fie clar in ce spirit scriu si actionez: exclusiv pasnic, chiar si cand sint agresat.

9. Daca ati avut ghinionul sa va nasteti si sa evoluati intr-o fratie psihotelepatica negativa, faceti eforturi cat de mari puteti pentru a va smulge din mrejele ei si a intra intr-o fratie creator-morala! Sint sigur ca multi aveti personalitati negativate de o eductie mai slabuta, dar mai ales datorita necazurilor din societatea de consum. Faceti toate eforturile posibile pentru perfectionarea personalitatilor, respectiv, pentru schimbarea raportului dintre calitati si defecte, in favoarea calitatilor! Atunci, aproape automat, veti putea contacta telepatic persoane pozitivate, care va vor ajuta sa va ridicati tot mai sus. Nu incercati sa contactati direct persoane pozitivate, deoarece nu veti reusi! Multi telespectatori ignoranti si-au propus sa ma cntacteze telepatic, pe timpul unor emisiuni teevizate si mi-au spus acesta. Le-am explicat ca simpla dorinta nu este suficienta. Le trebuie cultura ridicata, calitti dezvoltate si defecte de personalitate reduse, incat sa rezonam pe aceeasi frecventa psihica.

Stiu ca ruperea legaturilor telepatice cu o fratie psihica in care ati evoluat ani de zile e foarte grea, deoarece si eu a trebuit sa trec prin aceasta incercare. Am muncit mult sa-mi dezintegrez legaturile telepatice cu fostii colegi ramasi luptatori clasici ori paranormali. Mi-a fost greu, deoarece crescusem impreuna cu multi dintre ei de la varsta de 16 ani, cand am fost recrutati pentru profesia de luptatori. Daca eu am putut sa devin un creator moral, puteti si dumneavoastra. Am ajutat multi colegi pensioari sa devina creatori, mai ales in domeniul care pasineaza- horticultura. Puteti si trebuie sa deveniti creatori morali, rupand orice legatura cu trecutul intunecat!

10. Nu studiati si nu aplicati ritualurile nici unui curent mistic, deoarce va pune in contact telepatic cu indivizi inferiori, care va vor confuziona si aliena! In ultimii 18 ani, sute de persoane din aceasta categorie mi s-au adresat cu rugaminti sa le repar creierele afectate de religii, yoga (MISA), radiestezie combinata cu religie, meditatii etc. Am ajutat cateva persoane cu sfaturi, in limta cunostintelor mele, insa cei afectati psihic de aceste practici sint foarte multi. Mai bine evitati sa cadeti in plasa de iluzii si confuzii a mistico-religiosilor!

11. Puneti un accent deosebit pe studiul stiintelor care va intaresc constiinta! Acestea sint stiintele naturii, stiintele exacte si psihologia. Daca puteti studia si un pic de medicin (macar un manual universitar de anatomie) e si mai bine. In psihologie puneti accent pe latura practica! Insusiti-va, mai ales, regulile gandirii logice, operatiile gandirii rationale si reguli de imaginare inventiva!

12. Incepeti sa faceti exercitii simple de prognoza si de precognitie! Faceti cate putin, dar cat mai des posibil! Veti constata ca, de la o zi la alta, vedeti viitorul tot mai limpede si mai sigur. Desigur, viitorul e mai sigr deoarece vi-l planificati singuri, conform celor invatte in capitolul Creati-va destine fericite!

13. Daca ati avut obiceiul sa luati decizii pripite, pe baza de emotii, struniti-va pshicul si luati decizii rationalo-afective! Veti constata ca sint mai eficiente si mai sigure decat cele pur emotionae. Nu neglijati intuitia, dar nici ratiunea! Cu timpul, veti ajunge sa serviti si altor membri ai fratiei psihice din cre faceti parte informatii din creierul dvs, pe cale telepatica, inconstienta si involuntara. Ca atare, pregatiti-va cat mai bine, sa nu intoxicati retelele informative telepatice cu informatii false, cu sentimente negative ori cu imagin oribile!

14. Daca, dupa studierea acestui volum si a volumului Secretele varstei de aur, simtiti nevoia sa va schimbati profesia, pentru a deven creator in adevaratul sens al cuvantului, nu ezitati!

Ascultati indemnul imperios al sufletului si nu veti regreta! In 1991, fostii colegi ofiteri credeau ca ma ticnisem, de scriam carti si ma comentau foarte negativ. Peste un a si ceva, cand am devenit milionar din scris, veneau la mine cu mainile intinse, dupa imprumuturi. Aceasta este legea corecta a vietii: creatorii directi trebuie sa fie cel mai bine platiti dintre toti cetatenii unei natiuni. Cam acesta este si vitorul iar cele mai bine platite produse vor fi alimentele, deoarece urmeaza o grava criza agro-alimentara mondiala. Orientati-va si produceti, procesati ori vindeti alimente inca de pe acum, sa va creati relatii utile si sa capatati experienta!

15. Actionati perseverent pentru a determina cat mai multe persoane sa devina creator-morale! Astfel, intarim latura pozitiva a natiunii si Umanitatii. In plus, avem si noi cu cine activa, cu cine discuta, cu cine petrece timpul liber, cu cine schimba idei si solutii creatoare.

Va propun ca, deocamdata, sa ne oprim la aceste 15 sfaturi-reguli. Dupa ce ne pozitivam masiv personalitatile, vom mai descoperi ce trebuie sa facem pentru viata sanatoasa si fericita proprie si a celor dragi. Cu primele masuri, am schitat deja invizibila dar activa Fratie a Creatorilor Paranormali. Va urez succes! Si eu fac parte din ea.


Responses

 1. Dupa cum am mai postat pe alte situri de gen PAVEL CORUT pe care de altfel al stimez foarte mult ai urmez sfaturile pas cu pas.Ancerc din rasputeri sa civilizez si sa ridic moralitatea la rang de cinste ancepand cu apropiatii.Am fost mereu plecat din tara.Ultimele tari sant Italia unde am petrecut 7 ani.Recent sant stabilit an Germania an dorinta unui trai decent.an pribegiile mele am de aface cu tot felul de oameni de diferite rase si nivele de cultura.Domnilor cand le explic anumite reguli de viata universala se uita la mine ca la unul cazut din luna.Reguli preluate din cartile Domnului Pavel Corut,altele studiate de mine din carti pe care si Domnul Pavel Corut le-a studiat.Ex.Inteligenta Materiei de Dumitrul Constantin Dulcan.Din toti cu care am luat contact un singur bucatar Italian am reusit sa-i trezesc interesul si s-a apucat de studiat,mi-a trebuit 6 luni sa-l conving.Acum an Germania ancerc sa-mi smulg fratele din neagra mocirla a societatii si din crunta-i ignoranta.E greu e foarte greu sa civilizezi o singura persoana doar prin cuvant.Orgoliul din oameni nu lasa loc de discutii.Imediat ce au vazut ca stii mai mult si ancerci sa ati spui punctul de vedere argumentat,devin blocuri de piatra.Ignoranta e foarte periculoasa.Plata pentru cunostiintele acumulate este izolarea.Un pret pe care al platesc bucuros daca altfel nu se poate.Societatea ignoranta te izoleaza.Atunci ma antreb:De ce sa-mi bat capul cu toate capetele patrate?Nu e mai bine sa-mi vad singur de drum?Exact cum a spus Domnul Pavel Corut an cartea dumnealui “MANTUIREA DE DUPA CUMPLITA RATACIRE,, societatea de azi nu este pregatita pentru informatii la nivel ridicat.Prea multa manipulare,conditionare si ignoranta.Cum am mai zis an trecut:Scapa cine poate.Cu respect si stima pentru cauza dumneavoastra.ION ROMANUL.

 2. Gandirea pozitiva este metoda de aparare dar cand gandirea colectiva este pozitica ea devine scut antiracheta, habar nu au unii ce inseamna sa te racordezi la un univers benefic , care sa-ti sopteasca la ureche numai lucrurile pe care vrei sa le auzi, atunci cand esti in cumpana sa nu gandesti la moarte si la rabunare ci la beneficii, la bucurie si la insanatosire, gandirea pozitiva este ziua de maine , este paiul ala de care te agati , nu te scuturi, este hrana pentru minte si suflet.
  Creierul uman dar si al animalelor , preiau ganduri in imagini , idei si alte forme , traim printre informatiile acestea , ideal este dupa o zi de stres sa visezi frumos nu sa te scoli dintrun cosmar .
  Cred ca s-a adus putina informatie in mass-media despre telepatie, si cam ce inseamna ea , putini au idee ca telepatia poate distruge sau crea o natie.
  Telepatia este istoria nescrisa a unei natii, a popoarelor si a universului.
  Ganditi frumos si veti fi rasplatiti, ucigandu-va adversarul ramane informatia si tot n-ati facut nimic, dar daca reusiti sa-i schimbati conceptiile l-ati castigat pentru dv si pentru cei jur.

 3. Apreciez f mult munca d-lui Pavel Corut si sunt convinsa ca are realizari in schimbarea gandirii in randul celor ce ii citesc cartile.Pt acest lucru sunt f bucuroasa si as vrea cat mai multi sa fie cei care invata de la dansul.DIN PACATE sunt multi care nu citesc din diferite motive ,reale sau inventate.Imi pare rau ca nu m-am schimbat mult mai devreme ,ca am fost cu ochii inchisi atata vreme,iar acum sunt total schimbata datorita d-lui P Corut si ii multumesc pt asta.trebuie sa adaug ca nu mai am prieteni ,pt ca sunt “ciudata” .Asta inseamna ca nici nu am avut si deci nu am pierdut nimic!!!!!!

 4. si eu ii multumesc acestui domn, pavel corut pt cat de opaca ii este vederea!si ma refer la cea astrala…nu altceva!nu neg, are anumite idei, conceptii corecte,dar restul este …superficialitate!
  nu voi uita niciodata modul dansului de a gandi:pt a fi ..ales…trebuie sa te nasti intr-o familie de oameni scoliti, cu situatie materiala,trebuie sa fii iesit in evidenta din copilarie cu anumite…capacitati…prostii!
  BUNUL DAC M-A INVATAT UN LUCRU FOARTE SIMPLU;CAUTA SUFLETELE RATACITE,CAUTA CEEA CE NU INTELEGI, CE NU POTI PATRUNDE, CE NU POTI STAPANI!ACOLO VEI GASI VALOAREA,IN SUFLETUL CEL MAI NEANSEMNAT SI UMIL,IN SUFLETUL PE CARE CEILALTI NU DAU DOI BANI,DAR CARE ,ORIUNDE MERGE ,CHIAR SI ATUNCI CAND IL VEZI LA MARGINEA DRUMULUI CA UN CERSETOR, EL STRALUCESTE!DE CE STRALUCESTE?PT CA IN SARACIA LUI EL DARUIESTE TUTUROR UN GAND DE PACE, IUBIRE, BINECUVANTARE!ACELA E …ALES:CARE S-A NASCUT SARAC,CARE A FOST INCERCAT,DAR NU S-A EVIDENTIAT PRIN DIPLOME SI PATALAMALE,CI PRIN FRUMUSETEA SUFLETULUI!sunt multe de spus…dar…toate la timpul lor….

 5. Interesant

 6. eu am alte conceptii….fata de ceea ce spune acest domn!
  sa gandesti pozitiv?da, mi se pare normal…dar, cati oare dintre noi stiu cum sa gandeasca pozitiv?cati stiu sa gandeasca?cati realizeaza ca pot gandi?cati vor sa gasndeasca sau sa foloseasca pozitiv ceea ce gandesc?
  apoi…sa te izolezi de cei …diferiti de tine…de ce?nu e adevarat!tocmai ca suntem diferiti si putem vedea altfel totul, avem menirea de a ne apropia si a-i ajuta tocmai pe acesti….cum ii numeste????/negativisti,retrograzi,bestializati…ei bine, in lumea sfanta de odinioara fiecare suflet detinea puterea a cel putin un animal, ceea ce ii dadea si caracterul…bestiile,din punctul meu de vedere erau cei mai simpatici, mai sensibili si mai …ingeniosi….nu te lasau niciodata la greu…desigur bestiile sunt de doua categorii:pozitive si negative adica satane, cei posedati care au o multitudine de minus vieti…ei bine…cum puteti voi, cei care va considerati initiati sa ii alungati din viata voastra tocmai pe acestia?oricine are dreptul la o sansa!mai ales cei care….ratacesc drumul…
  apoi dl. vb despre apropierea cu membrii familiei, gandire pozitiva…e total paralel…imi pare rau, dar asta e adevarul!ce te faci cand tocmai cei mai dragi tie sunt …posedati?ii izolezi de tine si pe ei…dl.corut?
  dar.asa precum am mai spus…dl ma considera candva neansemnata…eu sunt insemnata si tocmai de aceea vb!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: