Posted by: danlupu | October 10, 2011

Pavel Corut, Geneza Marilor Creatori

Cand fiecare zi e-o lupta
Si lupta tine zeci de ani,
Ce faci, viteaz cu spada rupta,
In fata cruzilor dusmani?

Ce fac? Arunc privirea-n slava,
Sa smulg secretul cel temut
Si din gandirea mea grozava,
Imi fac si sabie, si scut.
Pavel Corut

Acest roman se bazeaza pe ipoteza ca noi, terranii, sintem urmasii salbaticiti ai unor extraterestri supercivilizati sau produsul lor de inginerie genetica. Aceasta ipoteza este sustinuta de o mare cantitate de informatii care contrazic antropogeneza darwinista, informatii deja prezentate in volumul Codul lui Zamolxe. Urme de pasi umani incaltati vechi de 500 de milioane de ani, obiecte tehnice ultramoderne gasite in straturi de carbuni vechi de 250 de milioane de ani, urme de pasi umani, incrucisate cu urme de dinozauri etc. ne obliga sa regandim antropogeneza.

Informatiile de mai sus demoleaza si toate miturile religioase. O scurta demonstratie astronomica ne arata clar ca noi, terrabii, nu sintem produsul direct al zeilor religiosi, nici a unui Dumnezeu cosmic, ci a unor Mari Creatori extraterestri. In zona noastra de Univers, evolueaza circa 400 de miliarde de galaxii, fata de caree planeta noastra este cat un fir de praf.

Dumnezeul acestor galaxii nu putea cobori pe Terra, sa ne creeze. Galaxia noastra, Calea Lacteee, are forma de disc cu brate, un diametru de 100.000 de ani lumina si o grosime de 20.000 de ani lumina. Fata de ea, planeta noastra pare un bob de orez. Nici Dumnezeul galactic nu putea cobori pe Terra, conform miturilor religioase. A mai ramas o singura ipoteza posibila: am fost creati pe Terra, de Marii Creatori sau am fost colonizati benevol ori fortuit npe aceasta planeta. In galaxia noastra, mai exista circa 50 de milioane de sistenme solare celui in care traim, pe care viata rationala actioneaza sigur. nu neg posibilitatea ca terranii sa fie inspirati si ajutati in evolutie de Divinitati pozitive, cu puteri intinse numai la planeta noastra ori la nivel Galactic. In urmatoarea carte din acest an, intitulata Dumnezeu nu foloseste armament psihotronic, voi prezenta unele informatii despre Divinitatile ocrotitoare ale vietii terrane.

fragment din Geneza Marilor Creatori de Pavel Corut. Seria Viitorul

Cartea poate fi procurata de la www.drumulinvingatorilor.ro


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: